Restauranter i Oslo - De beste og mest populære - Aktiv i Oslo

restaurant oslo sentrum

Er du på jakt etter de beste restaurantene i Oslo? Oslo er en nordisk matby hvor utvalget har gjort byen til en kulinarisk perle i alle prisklasser og genrer. 

Uansett hvilken genre, smak, atmosfære eller prisklasse du ser etter – her er det noe for alle og enhver. Vi er alle ute etter de gastronomiske “gosh, dette var godt”-opplevelsene når vi først skal ut å spise. Ofte er vi også på jakt etter nye steder med nye smaker. Her det et mangfold av muligheter. Scroll nedover og se bilder av de fantastiske lokalene og den nydelige maten…mens du får vann i munnen.

Vet du hva du vil ha og hva du er ute etter? Vi samlet de 14 mest populære restaurantguidene i Oslo her:

Idylliske plasseringer

Her er mulighetene for havutsikt mange: Strandrestauranter på øyene i Oslofjorden og fjordrestauranter langs kystlinjen. Du kan til og med nyte et velfortjent måltid midt i skogen; Oslomarka byr på flere flotte restauranter i Oslo.

For ikke å glemme Aker Brygge og Tjuvholmen, og Sørenga. Her bugner det av restauranter av høy kvalitet og eksklusivitet, med severdig og flott utsikt.

Selskapslokaler

Etter lockdown sulter vi etter mer enn matservering – nemlig sosial sammenkomst. Har du et arrangement du skal planlegge? Mange av restaurantene leier ut lokaler til:

Forresten.. Har du hørt om Chambre Séparée? Med en fransk sving blir betydningen “et rom i rommet” like attraktivt som det det faktisk er; et uforstyrret og privat arrangement på et eget rom. Det er noe med “Chambre Séparée” som smaker ekstra godt.

Finn din restaurant

Under her kan velge området du foretrekker. Det være i Oslo Sentrum, på Aker Brygge, Tjuvholmen, Barcode, Grünerløkka, Frogner, Sørenga, Bjørvika, Bygdøy osv. Scroller du videre litt nedover på siden, får du også full oversikt over resten av våre restaurantguider i Oslo.

Finn ditt lokale