Restaurant i Oslo · Over 80 trendy steder å spise

Restaurant Oslo

Her kan du spise ute i Oslo!

Å finne en restaurant i Oslo er en frydefull ferd i en by full av nydelig mat og drikke; Oslo er en nordisk matby hvor utvalget har gjort byen til en kulinarisk perle i alle prisklasser og genrer.

Lengter du etter nye “gosh, dette var godt”-opplevelser? Da har du kommet til rett sted! Denne listen oppdateres jevnlig med nye restauranter hvor du kan spise ute i Oslo. Du kan derfor alltid komme tilbake hit for å finne en restaurant i Oslo. Vi har gjort det enkelt å navigere gjennom alternativene og å finne din neste restaurant i Oslo. 

På Aktiv i Oslo kan du en titt på bildene, beliggenheten, maten, atmosfæren og menyen…mens du får vann i munnen. Du kan også kontakte restaurantene direkte via online bookingen.

Arrangere selskap på en restaurant i Oslo?

Mange restauranter i Oslo er også perfekte selskapslokaler. I hovedstaden finner du et stort utvalg, både i byens kompakte bykjerne, i utkanten av Oslo sentrum, så vel som restauranter med et bakteppe av natur og slående havutsikt. Vi du kun se restaurantene som tilbyr et selskapslokale >> trykk her.

Koselige og romantiske restauranter i Oslo

Når vi tenker på romantikk, eller vil finne romantiske ting å gjøre i Oslo, er som regel nydelige matopplevelser inkludert. La dere skjemmes bort på vakre restauranter i Oslo – hånd i hand, skulder til skulder, panne til panne, lepper til lepper. De fleste fine restauranter er egnet for romantikk, men om du vil se de mest romantiske >> trykk her.

Sushi i Oslo

Ja, vi elsker dette landet… og sushi. Vi elsker sushi! Det popper opp nye sushirestauranter i hytt og gevær i hovedstaden. Hvorfor? Fordi sushi har aldri vært mer etterspurt i Oslo enn det er nå. Det er raskt, godt, enkelt og smaker helt nydelig! Er det sushi ganen ønsker? Du finner sushirestauranter i Oslo her.

Asiatisk, indisk, fransk, italiensk eller noe annet du har lyst på? 

Alle verdens kulinariske hjørner, kriker og kroker er samlet i Norges hovedstad. Oslo har vanvittig mye å tilby når det kommer til mat. Dersom du vet hva du vil ha kan du enkelt finne populære restauranter i Oslo fra flere verdenshjørner her: Indiske restauranter · Italiensk restaurant i Oslo · Asiatiske restauranter · Meksikanske restauranter · Fransk restaurant i Oslo · Biffrestauranter i Oslo · Pizzarestauranter

Lunsj i Oslo 

I Oslo er lunsj et verb; å lunsjeVi lunsjer med venner, vi lunsjer med kolleger og vi lunsjer under business-møter. Lunsjrestauranter i Oslo er med andre ord ikke vanskelig å finne – de er overalt. Enten du vil invitere til et smaksrikt business-møte, vil falle for fristelsen og droppe matpakken, eller når du rett og slett trenger å tilfredsstille ganen med noe annet enn kantinemat – ta en titt på Oslos lunsjrestauranter her.

Restauranter som tilbyr take away

Om du er på farten i Oslo og ikke har tid til å sette deg ned er det praktisk å bestille take away. Da kan du spise maten på vei dit du skal. Take away er også en god løsning når du har hatt en lang arbeidsdag og du er for sliten til å lage noe selv. Det er også digg å kunne bestille noe når det er helg og alt du vil er å slenge beina på bordet og se en bra film til god mat. Finn Oslos Take Away her.

Bærekraftige restauranter

Oslo har definitivt blitt grønnere med årene. Derfor bør det ikke komme som en overraskelse at byen er full av utmerkede vegetariske alternativer og et flust av vegetarrestauranter i Oslo, hvorav mange er så gode at selv de “ikke-vegetariske” velger å spise der. Med et globalt kall til verdens befolkning fokuserer flere og flere restauranter på mer bærekraftig livsførsel. Se restaurantene her.

Idylliske restauranter i Oslo

Havutsikt? Midt i skogen? Urban beliggenhet i grønne parker? Panoramautsikt? Oslo har alt. Du finner strand- og fjordrestauranter og til og med serveringssteder i marka. For ikke å glemme restauranter på Aker Brygge og Tjuvholmen, Barcode og Sørenga. Her bugner det av nye restauranter i Oslo i verdensklasse.

Restauranter i Oslo tar service, stemning og smak på alvor

Har du hørt om SERVQUAL? Det er en modell for servicekvalitet. At smaksløkene skal bli tilfredsstilt tar vi som en selvfølge, men å besøke en restaurant i Oslo skal være mer enn god mat og drikke – vi forventer en totalopplevelse. Det vet restaurantene og Oslo tar dette på høyeste alvor.

Spise ute i Oslo = hverdagskos

Det går som regel i samme tralten mellom 3-5 raske middager og generelt sett lite variasjon. Du har scrollet Foodora og Wolt, og tatt turen til kjøleskapet x antall ganger, men ingenting frister. Kjenner du deg igjen? Er du også matlei? Da er det på tide med en ny opplevelse i hverdagen og å oppdage en ny restaurant i Oslo. Tips: Bruk område-filteret og ta en titt på restaurantene der du er, der du bor eller dit du skal.

Bon Appétit! 

Finn ditt lokale