Restauranter i Oslo - Alle de beste og mest populære restaurantene i Oslo

restaurant oslo sentrum

Er du på jakt etter de beste restaurantene i Oslo? Oslo er en nordisk matby hvor utvalget har gjort byen til en kulinarisk perle i alle prisklasser og genrer. 

Jafs, nam og Bon Appétit! Vi er alle ute etter de gastronomiske “oh-so-delicious”-opplevelsene når vi først skal ut å spise et deilig måltid. Derfor (og det med mye stolthet) presenteres kun det beste Oslo har å by på her. Hva enn du leter etter, finner du din neste restaurant i Oslo på denne siden. Scroll i vei og se bilder av både lokalene og maten…mens du får vann i munnen.

Smaksløkene våre lengter stadig etter nye og ulike opplevelser. Vi har derfor gjort det enkelt å navigere gjennom Oslos restaurant-jungel. Spørsmålet blir nå: Hva har du mest lyst på?

Her er de 15 mest populære restaurantguidene:

Visste du at Oslos voksende matarena har sparket fra og sendt byen inn i nye mat-sfærer? Nå er det til Oslo både matbloggere og matentusiaster reiser. De vil oppleve det resten av verden roser Oslo til himmels for. Som allerede nevnt, presenteres kremen av Oslos restaurantliv her.

Idylliske plasseringer

Mange restauranter ligger i svært idylliske omgivelser. Her er mulighetene for havutsikt mange. Du finner kafeer i Frognerparken, strandrestauranter på øyene i Oslofjorden, fjordrestauranter langs kystlinjen og ved strendene rundt i byen. Du kan til og med nyte et velfortjent måltid i skogen; Oslomarka byr på flere flotte serveringssteder.

For ikke å glemme Aker Brygge og Tjuvholmen, og Sørenga. Her bugner det av restauranter av høy kvalitet, med severdig og flott utsikt.

Mange restauranter i Oslo leier ut selskapslokaler

Etter lockdown sulter vi etter mer enn matservering – nemlig sosial sammenkomst. Har du et arrangement du skal planlegge? Mange av restaurantene leier ut lokaler til:

Forresten.. Har du hørt om Chambre Séparée? Med en fransk sving blir betydningen “et rom i rommet” like attraktivt som det det faktisk er; et uforstyrret og privat arrangement på et eget rom. Det er noe med “Chambre Séparée” som smaker ekstra godt.

Finn din restaurant

Under her kan du se bilder av restaurantene, og du kan velge området du foretrekker. Det være i Oslo Sentrum, på Aker Brygge, Tjuvholmen, Barcode, Grünerløkka, Frogner, Sørenga, Bjørvika, Bygdøy osv. Scroller du videre litt nedover på siden, får du også full oversikt over resten av våre restaurantguider i Oslo.

Finn ditt lokale