Restaurant i Oslo [2021] - populære og trendy steder å spise i Oslo

Restaurant Oslo

Her kan du spise ute i Oslo!

Restaurant-Oslo er som en jungel av nydelig mat og drikke; en nordisk matby hvor utvalget har gjort byen til en kulinarisk perle i alle prisklasser og genrer.

Skal du ut med kjæresten? Feire bursdag? Ut med vennegjengen eller familien? Planlegge en date? Eller kanskje du bare vil ta en kjapp matbit mens du er på farten i Oslo sentrum? For ikke å glemme deg som er matlei og lengter etter nye “gosh, dette var godt”-opplevelser. I denne oversikten har vi samlet de mest omtalte, populære og trendy stedene å spise i Oslo i 2021. 

Her finner du noe enten du vil imponere med restaurant-valget, sitte lenge, svinge innom, eller for deg som leter etter en restaurant med selskapslokaler til et event. Vi har gjort det enkelt å navigere gjennom alternativene og å finne din neste restaurant i Oslo. 

Ta en titt på bildene, beliggenheten, maten, atmosfæren og menyen…mens du får vann i munnen. 

Ute etter idyllisk beliggenhet?

De fantastiske beliggenhetene til noen av Oslos beste restauranter har alt en drømmer om – vakre omgivelser, eksepsjonell service og latterlig god mat.

Havutsikt? Midt i skogen? Urban beliggenhet i grønne parker? Panoramautsikt fra taket? Oslo har alt. Du finner strand- og fjordrestauranter og til og med serveringssteder i marka. For ikke å glemme Aker Brygge og Tjuvholmen, Barcode og Sørenga. Her bugner det av restauranter i verdensklasse med severdig og flott utsikt.

Trenger du tips tips til romantiske restauranter? Ta en titt her

Restauranter i Oslo tar service, stemning og smak på alvor

Har du hørt om SERVQUAL? Det er en modell for servicekvalitet. At smaksløkene skal bli tilfredsstilt tar vi som selvfølge, men å besøke en restaurant i Oslo skal være mer enn god mat og drikke – vi forventer en totalopplevelse. Det vet restaurantene og Oslo tar dette på høyeste alvor.

Restaurantene på listen under serverer med andre ord mer enn imponerende menyer og måltider. De er hver og en unike på sin måte med særegne preg og temaer. Flere har vunnet priser, noen har Michelin Stjerner og mange er lokale storfavoritter.

Besøk en restaurant i Oslo på en hverdag

Vi kjenner til det alle sammen, den hverdagslige samtalen.

“Vi må jo ha middag i dag.”
“Ja, hva vil du ha?”
“Jeg vet ikke, hva har du lyst på?” 

Du er ikke alene. Det går som regel i samme tralten mellom 3-5 raske middager og generelt sett lite variasjon. Kjenner du deg igjen? Er du også matlei? Da er det på tide med en ny opplevelse i hverdagen og å oppdage en ny restaurant i Oslo. Tips: Ta en titt på restaurantene der du er, der du bor eller dit du skal. Du kan enkelt velge en bestemt beliggenhet i Oslo og se restauranter i angitt område. 

Bon Appétit! 

Finn ditt lokale