Restaurant Oslo - Finn de beste restaurantene du kan besøke i Oslo

restaurant oslo sentrum

Restaurant Oslo – finn ditt spisested!

Er du på jakt etter en restaurant i oslo skal du finne flere spennende steder i denne oversikten.

Restauranter i Oslo – noe for enhver smak

I Oslo og Akershus finnes det svært mange og varierte restauranter og spennende spisesteder. Oslo er en by med serveringssteder for enhver smak og lommebok. Du kan finne uformelle og hyggelige kaféer. Du finner trendy restauranter og lunsjbarer som serverer mat fra alle verdenshjørner.

Det er store restauranter midt i sentrum og små bortgjemte perler, i utkantene. Oslo og Akershus byr på alt av  hamburgersteder, tapasrestauranter, tradisjonelle serveringssteder som byr på husmannskost og dagens rett og du finner restauranter i ypperste verdensklasse.

Du kan velge og gå for de kjente og eteablerte stedene, eller du kan prøve ut en ny restaurant som kan by på mye av det du er på jakt etter. Uansett hvilken mat du ønsker vil det være nok restauranter i Oslo til å gjøre nesten alle fornøyde.

Idylliske plasseringer

Det er også mange restauranter i Oslo og Akerhus som ligger i idylliske omgivelser. Det er kafeer i Frognerparken og mange andre av byens parker. Det er strandrestauranter på øyene i Oslofjorden og fjordrestauranter på Bygdøy og på strendene rundt byen. Til og med inne i skogen, i den store Oslomarka er det serveringssteder.

For ikke å snakke om Aker Brygge og Tjuvholmen. Her bugner det av restauranter med kvalitetsmat og ikke minst en flott utsikt. Her kan du dra for en god lunsj, eller en romantisk middag.

Mange leier ut selskapslokaler

Mange restauranter i Oslo leier også ut lokaler til fest og selskaper. De har også Chambre Séparee hvis du trenger et lukket rom til et møte eller et lite selskap.

Så om du trenger lokale med god middag til vennefesten, julebordet eller bedriftsmøte så kan du finne et godt spisested i oversikten under!

Finn ditt lokale