Hold deg oppdatert!

Hva skjer - Premier - Konkurranser - Giveaways

Meld deg på vårt nyhetsbrev!


Stor guide til restaurant i Oslo og Akershus – finn ditt spisested!

Her finner du en stor guide til restauranter og spisesteder i Oslo og Akershus.

Restaurant Oslo og Akershus for enhver smak

I Oslo og Akershus finnes det svært mange og varierte restauranter og spennende spisesteder. Oslo er en by med serveringssteder for enhver smak og lommebok. Du finner uformelle og hyggelige kaféer. Du finner trendy restauranter og lunsjbarer som serverer mat fra alle verdenshjørner.

Det er store restauranter midt i sentrum og små bortgjemte perler, i utkantene. Oslo og Akershus byr på alt av  hamburgersteder, tapasrestauranter, tradisjonelle serveringssteder som byr på husmannskost og dagens rett og du finner restauranter i ypperste verdensklasse.

Idylliske plasseringer

Det er også mange restauranter i Oslo og Akerhus som ligger i idylliske omgivelser. Det er kafeer i Frognerparken og mange andre av byens parker. Det er strandrestauranter på øyene i Oslofjorden og fjordrestauranter på Bygdøy og på strendene rundt byen. Til og med inne i skogen, i den store Oslomarka er det serveringssteder.

For ikke å snakke om Aker Brygge og Tjuvholmen. Her bugner det av restauranter med kvalitetsmat og ikke minst en flott utsikt. Her kan du dra for en god lunsj, eller en romantisk middag.

 

Mange leier ut lokaler

Mange restauranter leier også ut lokaler til fest og selskaper. De har også Chambre Séparee hvis du trenger et lukket rom til et møte eller et lite selskap.

Så om du trenger lokale med god middag til vennefesten, julebordet, bedriftsmøte så kan du finne et godt spisested her!