Søk i Aktiv i Oslo

Katla

Katla er et høyst levende sted på Tullinløkka med åpent kjøkken, uformell atmosfære og høy puls. Her tilberedes mat på åpen flamme og sauser lages på store lavasteiner. Som gjest kan du følge med på kokkene i aksjon.

Navnet Katla er hentet fra en av de største vulkanene på Island, og som vulkanen, er dette et høyst levende sted med det åpne kjøkkenet og innsyn til kokkene i aksjon. Lokalet er lyst og luftig med store vinduer og har en varm atmosfære.

Hos Katla serveres nordiske råvarer blandet med smaker og teknikker fra Asia og Latin-Amerika. Maten tilberedes på åpen flamme og sauser lages på store lavasteiner, såkalte molcajeter, fra Mexico. Rettene er tro mot råvarene og har rene smaker. Selv om menyen endres hyppig, er den alltid basert på havets delikatesser.

Her kan du bestille en settmeny på åtte retter med bordbestilling, eller droppe innom matbaren og nyte deres à la carte-meny med en spicy margarita.

Les mer.

Selskap hos Katla

Her tilrettelegges det for alle typer feiringer og selskap. Maten skaper en god interaksjon mellom gjestene, de trivelige lokalene og den hyggelige servicen setter gode rammer rundt selskapet.

Katla har kapasitet til 82 sittende gjester i restauranten. I tillegg kan mezzaninen benyttes til 12 gjester, i deres chambre séparée er det kapasitet til opptil 16 personer.

Chambre séparée

I dette separate rommet har du mulighet til å arrangere mer private middager som bryllup, bursdager eller andre markeringer for mellom 10-16 personer.

Les mer.

Take Away

Katla tilbyr deler av menyen som take-away. Du får da mat-kit som du ferdigstiller selv.

Bestill her. 

Send melding til Katla

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.