Søk i Aktiv i Oslo

Katla

Siden 2018 har Katla vært et av Oslos mest populære restauranter. I et lyst og luftig hjørnelokale på Tullinløkka serveres smakfulle retter med smaker fra hele verden.

Katla er det ideelle stedet for å markere både store og små anledninger. Med sin unike atmosfære og delikate meny legger Katla rammene for uforglemmelige øyeblikk i godt selskap.

Et flott selskapslokale

I chambre séparée har du muligheten til å arrangere en intim middag for opptil 18 gjester. Dette private rommet tilbyr en eksklusiv meny som er perfekt for å feire bursdager, bryllup eller andre spesielle anledninger.

For større selskaper med over 18 gjester, gir Katla deg ulike alternativer i restauranten.

Uansett hvilken anledning du feirer, vil du finne det perfekte stedet hos Katla for å skape minner som varer livet ut.

Les mer.

En kulinarisk opplevelse

Atli Mar Yngvasson, den kreative mesteren bak Katla, er kjent for sine innovative retter som forener smaker fra forskjellige deler av verden. Hans reiser til land som Korea, Thailand og Mexico har inspirert ham til å skape en meny som både forfører ganen og er unik.

Hos Katla kan du velge mellom en omfattende åtte-retters meny eller plukke fra à la carte-menyen. Uansett hva du går for, kan du være trygg på at du får en uforglemmelig smaksopplevelse.

Se menyen. 

Send melding til Katla

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.