Søk i Aktiv i Oslo

Nodee Barcode

Med et stort åpent kjøkken, god takhøyde, stilig interiør, innbydende mat og drikke, hyggelige servitører og dedikerte kokker, tilbyr Nodee Barcode en helaften av de sjeldne.

Se menyen her.

Hos Nodee Barcode er det en internasjonal stemning, med unik service, en spennende meny og stilige interiørløsninger. Her finner du en sofistikert, moderne restaurant, der det samtidig inviteres til en uformell restaurantopplevelse.

Her finner du asian fusionmat med crispy duck, dim sum og wokretter. Her finner du en av få robatagriller. Robata grill er en japansk kullgrill hvor man steker maten på svært høy varme i kort tid. Dette gjør at fisken og kjøttet fortsetter å være mørt, samtidig som man får en skikkelig god kullgrillsmak.

Foran restauranten finner du en delikat uteservering med plass til omtrent 40 gjester.

Arrangementer og fester

Totalt er det plass til 120 gjester inne. Restauranten har anledning til å ta imot grupper på inntil 60 personer.

For en mer privat atmosfære, kan man booke lokalets mezzanin (inntil 16 personer). Dette er godt avskjermet fra resten av restauranten. Her er det mulighet for projektor.

Man kan også benytte seg av egne områder i hovedsalen (20 til 28 gjester).

Selskapsmeny

Kjøkkensjefen har komponert  en 6 retters setmeny som passer for 2 personer eller flere, men dersom man ønsker å gjøre egne tilpasninger er ikke det noe problem. Restaurantsjefen hjelper gjerne med å tilpasse vinmeny til ditt selskap.

Lunsj

Barcode tar imot lunsjgjester. Om det bare er en kjapp tur, eller om dere vil legge til lunsjmøtet i deres flotte mezzanin, som passer perfekt til å kombinere god mat med en hyggelig atmosfære!

Send melding til Nodee Barcode

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.