Søk i Aktiv i Oslo

Jarmann Gastropub

Jarmann Gastropub ligger sentralt til i flotte lokaler med fantastisk utsikt. Dette er stedet for god mat og godt drikke på Aker Brygge.

Jarmann Gastropub er et spennende konsept på pulserende Aker Brygge. Jarmann er stedet hvor deilig gastromat møter et rikt utvalg av godt drikke i en hyggelig atmosfære.

Book ditt bord her.

På Jarmann arrangerer du en hyggelig sommerfest!

Her kan du leie hele 2. etg med fantastisk utsikt over fjorden og festningen.

Dette er stedet der deilig gastromat møter et stort utvalg av øl og god vin! Deres kunnskapsrike bartendere leder dere gjerne gjennom en spennende ølsmaking – en god start på et hyggelig arrangement.

Les mer om Jarmann.

Små og store selskaper

Ønsker du et eget lokale til firmafest, konfirmasjon, julebord eller bursdagsfeiring?

Hos Jarmann kan man reservere hele 2. etg/mesanin til større grupper. Med flott utsikt til havn og Aker Brygge kan du og dine nyte en god middag i fine omgivelser.

En smaksrik opplevelse

Kjøkkensjefen har lagt sin sjel i en godt sammensatt meny for de fleste, med flere varianter av hovedretter og desserter.

For ikke å glemme et godt utvalg av drikke. Det serveres lokalt øl både på fat og flaske, samt et stort utvalg av gin som gir deg en den ultimate gastropub-opplevelsen ved bryggekanten.

Se meny.

Annerledes julefest

Inviter til et julebord med ølsmaking! I tillegg kan dere få servert helstekt pattegris som gir et festen en helt ny matopplevelse.

Les mer om alle mulighetene.

Send melding til Jarmann Gastropub

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.