Jarmann Gastropub

Jarmann Gastropub ligger sentralt til i flotte lokaler med fantastisk utsikt på Aker Brygge.

Jarmann Gastropub – stedet for god mat og godt drikke på Aker Brygge.

Jarmann Gastropub er et spennende konsept på pulserende Aker Brygge. Jarmann er stedet hvor deilig gastromat møter et rikt utvalg av godt drikke i en hyggelig atmosfære

Annerledes julefest

Inviter til et julebord med ølsmaking! I tillegg kan dere få servert helstekt pattegris som gir et festen en helt ny matopplevelse.

Små og store selskaper

I Jarmanns 2.etg kan man booke store selskaper for alt fra 20-60 personer. Her finnes det også en egen vinterhage som kan benyttes som Chambre separée for mindre grupper (opptil 12 personer). Fra andre etage har man en fantastisk utsikt over Oslofjorden og Akershus.

Perfekt for små eller store grupper og selskaper som ønsker ett uformellt sted å møtes på, med en god mat- og drikke opplevelse i flotte omgivelser.

Rustikk og velsmakende

Maten som serveres er rustikk og velsmakende. Nydelig kjøtt fra modningskap og kullgrill serveres med presisjon og stolthet, og her kan man også forhåndsbestille helstekt- og ølmarinert pattegris (anbefales for opptil 8 personer per gris). Det serveres lokalt øl både på fat og flaske, samt et stort utvalg av gin som gir deg en den ultimate gastropub-opplevelsen ved bryggekanten.

På Jarmann arrangerer du en hyggelig sommerfest!

Her kan du leie hele 2 etg med fantastisk utsikt over fjorden og festningen.

Dette er stedet der deilig gastromat møter et stort utvalg av øl og god vin! Deres kunnskapsrike bartendere leder dere gjerne gjennom en spennende ølsmaking, en god start på et hyggelig arrangement.

Ta kontakt med oss så lager de et hyggelig opplegg sammen!

post@jarmanngastropub.no

Åpningstider

Mandag – torsdag 11.00 – 01.00
Fredag – lørdag 11.00 – 03.00
Søndag 12.00 – 00.00

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.