Rodins Bistro og Bar

Rodins Bistro og Bar byr på avslappet stemning, gode råvarer og fleksible muligheter for selskaper og firmaarrangement.

Rodins meny fokuserer i hovedsak på gode norske og nordiske råvarer fra anerkjente produsenter og leverandører. I baren serveres enklere retter, mens bistroen står for franske klassikere som bouillabaisse, entrecote, østers, skalldyrplatå og klassiske franske retter med vekt på hovedråvaren. Stemningen er varm og intim med fransk sjarm og nordisk modernitet. Uteplassen på bakgården tar opp den franske kjærligheten for cafélivet.

Chambre séparée

Skal du holde et intimt selskap eller har behov for et adskilt rom til forretningsmiddag eller lignende så har bistroen et perfekt chambre séparée. Her har dere muligheten til å være i fred, samtidig som dere kan bestille fra den vanlige menyen.

Rommet har plass med til opptil 16 gjester. Det følger med prosjektor og lerret til rommet ved behov.

Julebord

Rondins Bistro og Bar byr på tradisjonell julemat i uformelle omgivelser til årets julebord. Perfekt for venner eller julebord med jobben. De har plass til alt fra små selskap til store selskap på opptil 130 pers.

Ta kontakt for mer informasjon.

Selskapslokale

Skal du holde et selskap eller samle flere enn dette? På Rodins Bistro og bar har de egne rom som egner seg godt til forsamlinger på 20-130 personer.

Firmaarrangement, kick-off, teambuilding

På Rodins har de flere alternativer til ulike firmaarrangement. Skal dere ha et kick-off, feire et jubileum eller trenger et sted å spise under teambuildingen så kan du arrangere det her. Det finnes et chambre séparée som tar inntill 16 personer, mens andre rom tar fra 20-130 personer. Det følger med prosjektor og lerret til dersom det trengs.

Frokost

En real oppvekker av en frokost må inneholde visse ting. Disse tingene får du her, og litt til. Her serveres det en sunn og god frokostbuffet og bistroen legger ekstra vekt på økologiske alternativer. De kutter ned på rødt kjøtt og sørger for at det de serverer er godt for deg og godt for miljøet.

Mandag – fredag: 06.30 – 09.30

Lørdag: 07.00 – 11.00

Søndag: 07.00 – 12.00

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.