Søk i Aktiv i Oslo

Rodins Bistro og Bar

Rodins Bistro og Bar byr på avslappet stemning, gode råvarer og fleksible muligheter for selskaper og ulike eventer.

Rodins meny fokuserer i hovedsak på gode norske og nordiske råvarer fra anerkjente produsenter og leverandører. I baren serveres enklere retter, og uteplassen i bakgården tar opp den franske kjærligheten for cafélivet.

Rodins er en oase midt i Karl Johan som tilbyr et avslappet miljø der du kan kaste jakka og senke skuldrene.

Les mer. 

Chambre séparée

Skal du holde et intimt selskap eller vil sitte skjermet fra andre gjester har Rodins et perfekt chambre séparée. Her har dere muligheten til å være i fred, samtidig som dere kan bestille fra den vanlige menyen.

Rommet har plass med til opptil 14 gjester. Det følger med prosjektor og lerret til rommet ved behov.

Julebord

Rodins tilbyr en spennende julemeny til årets julebord. Perfekt for venner eller julebord med jobben. Her kan de by på eget chambre séparée for mindre grupper – og kan ta imot større selskap på inntil 130 personer.

Selskapslokale

Skal du holde et selskap eller samle flere enn dette? På Rodins Bistro og bar har de egne rom som egner seg godt til forsamlinger på 20-130 personer.

Firmaarrangement, kick-off, teambuilding

På Rodins har de flere alternativer til ulike firmaarrangement. Skal dere ha et kick-off, feire et jubileum eller trenger et sted å spise under teambuildingen så kan du arrangere det her.

Det finnes et chambre séparée som tar inntil 16 personer, mens andre rom tar fra 20-130 personer. Det følger med prosjektor og lerret til dersom det trengs.

Frokost

En real oppvekker av en frokost må inneholde visse ting. Disse tingene får du her, og litt til. Her serveres det en sunn og god frokostbuffet. Du kan også booke frokostmøte i chambre séparée.

Les mer om Rodins. 

Send melding til Rodins Bistro og Bar

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.