Søk i Aktiv i Oslo

Utdrikningslag i Oslo – Planlegg tidenes utdrikningslag med denne oversikten.

Skal dere arrangere utdrikningslag i Oslo for kommende brud eller brudgom? Her finner du mange ulike, kreative og annerledes opplevelser og aktiviteter til deres utdrikningslag! Du finner også lokaler som leies ut til fest på kvelden. Utesteder i Oslo leier også ut sine lokaler, eller gir dere VIP-vingen på hele stedet. Oversikt over de hotteste utsteder i Oslo finner du her.

På dagen kan det være morsomt å gjøre en aktivitet som brud/brudgom liker, eller om hun/han vil bli utfordret. Mange aktiviteter er lagt til rette slik at alle kan delta – på den måten får dere sammen skape nye minner før venninnen/kompisen giftes bort. En spennende aktivitet er f.eks Escape Room, ølsmaking eller å lære den anerkjente “Put a ring on it”-koreografien til Beyonce gjennom et dansekurs i Oslo.

Mange liker også å spandere spa eller hudbehandling for å skjemme bort bruden (eller brudgommen?).

Hva er et utdrikningslag uten god mat? Her finner du oversikt over restauranter i Oslo, eller gode cateringselskaper her om dere vil ha maten levert hjem. Mange restauranter har også et eget chambre séparée, et privat og lukket rom perfekt om dere vil på restaurant, men ønsker å sitte helt uforstyrret.

Tradisjonen med utdrikningslag

Før folk blir smidd i hymnens lenker er det en god gammel tradisjon at forloverne arrangerer utdrikningslag for bruden eller brudgommen. Før var det vanlig å ha utdrikningslaget dagen før bryllupet, men i dag er det vanligste å arrangere utdrikningslaget 2 – 3 uker før bryllupet. Når man skal planlegge et utdrikningslag i Oslo er det best å ha tunga rett i munn, her er det mye å velge i! Vi i Aktiv i Oslo er alltid behjelpelige. Ta gjerne kontakt på post@aktivioslo.no om du ønsker forslag eller å motta tilbud fra flere steder.

Aktiv i Oslo har laget noen tips og retningslinjer som bør følges for å få ett vellykket utdrikningslag i Oslo:

  • Begynn planlegging tidlig og sørg for at involverte parter klarer å holde på hemmeligheten
  • Finn ut hvilke venner og familiemedlemmer som bør være med, vær selektiv og inviter kun nærmeste omgangskrets (sørg for all del å ikke glemme en viktig person for bruden eller brudgommen)
  • Godt tips er å lage et lukket Facebook-arrangement for å holde alle gjester oppdatert om hva som skjer og når det skjer
  • Lag en timeplan slik at ingenting glemmes og husk at det fort går lenger tid enn antatt. Det er først og fremst en fest så det er ingen vits å stresse
  • Sørg for å ha og dele ut en mobilnummer-liste over deltagere slik at man ikke ”mister” folk på veien
  • Pass på å tilpasse aktiviteter og gjøremål etter hva hedersgjesten liker. Det er en hårfin balansegang mellom moro og harry, og utfordrende og å bli “latterliggjort”. Er det kult å krabbe opp hele Karl Johan i neongrønn Borat-drakt? Kanskje for noen. Bare sørg for at utdrikningslaget ikke blir et “utdritningslag” – brud eller brudgom skal kose seg, føle seg ivaretatt av sine venner og sitte igjen med fantastiske minner. Dette er tross alt “once in a lifetime”.
  • Husk kamera! Les det igjen. Husk kamera! 

Utleielokaler til utdrikningslag

Sjekk også vår oversikt over utleielokaler for å finne et passende lokale til ditt utdrikningslag i Oslo.

Lykke til med planleggingen