Søk i Aktiv i Oslo

Gitarkurs Oslo – Her kan du lære å spille gitar

Vil du spille gitar og er du på jakt etter et gitarkurs Oslo og Akershus? Finn det her!

Visste du at gitarens opprinnelse antageligvis er 5000 år gammel? Man antar at den stammer fra sitar, som er et eldgammelt indisk instrument. Gitaren vi har i dag kommer fra cithara, som romerne tok med seg til Spania rundt år 40. Det finnes i dag mange typer gitarer, men de mest vanlige er akustisk gitar (også kalt spansk gitar) og den elektriske gitaren.

Gitaren kan brukes i de fleste musikksjangre. Ikke rart den er godt likt! I tillegg gjør størrelsen den grei å ha med seg hvis man skal reise. En gitar kan by opp til allsang rundt leirbålet, og underholde med både rolige og livlige toner både på konsert i Oslo og hjemme i stua.

Hvis du ønsker å lære å spille gitar på gitarkurs Oslo er det aldri for sent! Kanskje du bare ønsker å lære deg det grunnleggende så du kan spille litt for vennegjengen? Eller kanskje du kan litt fra før, men vil lære deg mer? Det finnes gitarkurs Oslo både for nybegynnere og viderekomne. Hva med å ta med deg en venn så dere kan lære sammen? Det er alltid gøy å lære seg noe nytt, og det er ikke mye du skal kunne før du kan spille din første sang på gitaren. Det finnes flere måter å spille gitar på.

Ulike gitarkurs for barn og voksne i Oslo

Det finnes gitarkurs for både barn, ungdom og voksne. Noen kurs legger også tilrette slik at man kan danne band på tvers av instrumenter. Noen av stedene leier også ut øvingslokaler hvis du skulle trenge det.

Nedenfor ser du en liste over noen gitarkurs Oslo har å by på.

Lykke til med spillingen!

Se også flere kurs for instrumental undervisning.