Søk i Aktiv i Oslo

Vinkurs Oslo – Her får du oversikt over uttallige kurs.

På jakt etter vinkurs Oslo? Vil du lære mer om vin selv, eller vil du overraske en du er glad i med et vinkurs?

I mange land er vin et fast innslag ved middagsbordet, og det har stadig blitt mer vanlig også her i Norge. Utvalget av forskjellige viner er stort, og det kan være vanskelig å vite hvilken vin som passer til maten du lager, eller bare plukke ut den riktige vinen til en sosial sammenkomst. Her kan et vinkurs være redningen!

Vin er en spennende verden, og mer kunnskap om vin kan bli en spennende reise til smaker fra hele verden. Lær om ulike vinområder og druetyper. Hvorfor blir vin fra noen områder så populære? Hva er ordentlig kvalitetsvin og hvordan gjennkjenner du den? Hvilken vin passer til hva slags mat? Hvordan skal den drikkes, serveres og hva slags temperatur skal den ha? Hvilken er best alene og hvilken er best til sjokoladedesserten? Mange aktører arrangerer vinkurs Oslo for for både små og store grupper.

Vinkurs til ulike arrangementer

Et vinkurs kan du gjerne ta sammen med venner, kollegaer, som en aktivitet til utdrikningslag eller kick-off med firmaet. Et vinkurs kan også være den perfekte bursdagsgaven eller julegaven til en venn som er glad i vin. Her er mulighetene mange og det skaper garantert god stemning.

På et vinkurs kan du også lære om hvilke vinglass du bør bruke og hvorfor, du får vite hvordan vinen bør oppbevares og serveres. Noen kurs hjelper deg å plassere hvor vinen er fra og dermed gi deg assosiasjoner til steder og landskap.

Det finnes uttalige vinkurs Oslo både for den uerfarne og for vinkjennere, og det er mange leverandører å velge mellom. Nedenfor finner du en liste over forskjellige aktører som holder vinkurs i hovedstaden.

Se også flere gode restauranter i Oslo.