Personvern Aktiv I Oslo - Aktiv I Oslo.no

Personvernerklæring Aktiv I Oslo (AIO)

AIO er opptatt av at du som bruker av vårt produkt forstår hvordan vi håndterer data vi samler inn om deg, og at denne personvernerklæringen forklarer hvilken data vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dataene til. Behandling av personopplysninger reguleres av personopplysningsloven.

Norsk lov krever at vi tar ditt personvern alvorlig. Les mer om det her

Nettstedet AIO logger informasjon som nettlesertype, henvisningsside, ISP, IP-adresser, tidspunkt m.m, disse dataene knytter seg ikke til deg som person.

Nettstedet bruker loggfiler. Disse innhenter informasjon som IP-adresser, nettlesertype, henvisningsside, ISP, tidspunkt m.m. Disse dataene kan ikke knyttes til deg som person.

Innsyn, retting eller sletting av personopplysninger

Har du spørsmål som gjelder innsyn, retting eller sletting av personopplysninger, ta kontakt med post@aktivioslo.no

Registrering av personinfo

På AIO sine sider samles det personopplysninger gjennom ulike skjemaer. Dette gjelder skjema der du ønsker å sende en melding til en av våre samarbeidspartnere, du ønsker å registrere et arrangement i hva skjer kalenderen vår, kjøpe billetter eller bestille en tjeneste. Du kan få spørsmål om å dele opplysninger når du deltar i en konkurranse. Vi spør om opplysningene slik at vi kan levere den bestilte tjenesten, svare på spørsmål, eller ta kontakt med personen.

Noen ganger spør vi om opplysninger som brukes til statistikk. Når du benytter deg av skjemaene godtar du at vi samler inn disse opplysningene. Det er frivillig for brukere av www.aktivioslo.no å benytte seg av skjemaene på nettsiden. Når du benytter deg av disse, godkjenner du at vi, eller de du sender melding til kan ta kontakt med deg.

Lagring

Andre besøkende på AIO sine sider har ikke tilgang på de personopplysningene som registreres gjennom skjemaer. Opplysningene deles ikke med tredjepart med mindre dette er nødvendig for å levere tjenesten som er bestilt.

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er små biter med informasjon som lagres av din nettleser på din maskin. Dersom du åpner en annen nettleser på maskinen din, vil ikke de samme informasjonskapslene bli overført dit.

Det benyttes informasjonskapsler, også kjent som cookies, på dette nettstedet. Dette er en generell info om informasjonskapsler dette nettstedet bruker, hvilke opplysninger som blir behandlet, formålet med behandlingen og hvem som behandler opplysningene.

Google Analytics

Dette er et svært vanlig analyseverktøy for å analysere brukeroppførsel på et nettsted. Google Analytics er en tjeneste fra Google som gjør det mulig se antall besøkende, sidevisninger, trafikkilder, lengde på besøk, geografisk lokasjon og mye mer. For å lagre informasjon om bruksmønstere og de besøkende, benytter Google Analytics fem forskjellige informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene er:

 

__utma: Lagres i 2 år fra siste besøk.

__utmb: Lagres i 30 min fra siste besøk.

__utmc: Lagres til nettleseren lukkes.

__utmz: Lagres i 6 måneder fra siste besøk.

__utmv: Lagres i 2 år fra siste besøk.

_ga: Lagres i 2 år fra siste besøk.

 

Det er fullt mulig å skru av informasjonskapsler i din nettleser Men du kan da oppleve at en del nettsider ikke vil fungere optimalt.

Du kan lese om hvordan du gjør innstillinger knyttet til informasjonskapsler på nettlesernes egne sider:

Internet Explorer

Firefox

Safari

Chrome

Du kan slette informasjonskapsler

Du kan slette informasjonskapsler fra innstillingene i nettleseren din. Hvis du ikke endrer innstillingene til å ikke tillate informasjonskapsler, vil de opprettes igjen neste gang du går inn på et nettsted som benytter dette.

Til statistikk og å forstå markedstrender

Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender for å forbedre og videreutvikle nettstedene våre.

Til å personalisere tjenester – tjenester spesielt tilpasset deg

Vi ønsker å gi deg muligheten til å få skreddersydd innhold og tilpasninger. Dette gjør vi ved å bruke data om din brukeratferd, dine preferanser eller annen tilgjengelig informasjon. Dette kan fortelle oss noe om dine behov og ønsker, slik at vi eksempelvis kan gi deg anbefalinger om innhold eller tjenester basert på det du har lest eller kjøpt. Vi kan også gi anbefalinger basert på hva andre brukere med lignende bruksmønster som deg har lest.

Informasjon om markedsføring i e-post og sms

Om du har et aktivt kundeforhold til Aktiv I Oslo, vil vi kunne sende deg e-post eller andre elektroniske kommunikasjonsmetoder innenfor rammene av markedsføringsloven. Har du ikke et aktivt kundeforhold til oss, vil vi bare sende deg informasjon om du har gitt oss et eksplisitt og informert samtykke.

Hvordan blir disse opplysningene delt?

Vi kommer aldri til å dele, selge eller formidle personopplysninger på noen annen måte enn beskrevet i denne personvernerklæringen. Du kan være trygg på at Aktiv I Oslo ikke selger personopplysningene dine til andre.

I noen tilfeller deler vi opplysninger med samarbeidspartnere som bruker opplysningene til å formidle målrettet innhold og/eller tilbud gjennom sine tjenester  Når du ønsker å benytte et skjema for å ta kontakt med en tredjepart blir informasjonen registrert både hos AIO og tredjeparten du vil komme i kontakt med. Vi inngår da avtaler som begrenser adgang til bruk av opplysningene og fastsetter forpliktelser til å følge gjeldende personvernlovgivning.