Spa Oslo - Finn de beste stedene for spa i Oslo

Spa Oslo – Unn deg en dag med velvære

Er du på utkikk etter et spa i Oslo som kan hjelpe deg å gi deg en pause i en hektisk hverdag? Aktiv I Oslo ønsker å være en side som gjør det enkelt å få en oversikt over hvilke alternativer som finnes der ute, slik at du kan finne det spaet og den behandlingen som passer deg best for å få både roen og energien tilbake.

I listen under har vi samlet et knippe utvalgte spa, velværehotel og klinikker som tilbyr velværebehandlinger. Inne på hver side kan du enkelt ta kontakt med stedene gjennom kontaktskjema eller ved å ringe telefonnummerene på sidene.

Pause fra hverdagen med spa

På spa får du muligheten til å senke skuldrene og glemme hverdagens stress. Når du roer ned med spa og kroppspleie, kjenner du at energien igjen kommer tilbake i en sliten kropp. Men spa er ikke bare behandling, det handler også om kosthold, avslapning og trening.

Etter Romerrikets fall fikk badestedene en pause fram til 1500-1600 tallet. På denne tiden oppdaget man varme, lokale kilder på nytt, og badene dukket opp over hele Europa. Folk var opptatt av de medisinske effektene ved spa og strømmet til dem.

Ulike typer spabehandlinger i Oslo

Det finnes flere forskjellige typer spa Oslo. Resortspa, dagspa, helsespa, medisinsk spa, kildevannsspa og cruisespa. Mange hoteller i dag har spa. Mange badeland har også egne, lukkede spaavdelinger. Mange spa Oslo tilbyr også massasje. I listen nedenfor har vi inkludert alle typer spa, slik at du kan få en oversikt og finne det du leter etter.

Floating er også blitt en populær behandlingsmetode for å finne roen igjen

Her kan du også se oversikt over steder som tilbyr hudpleie Oslo.

Finn ditt spa Oslo her og unn deg velvære av den beste sort!