Spa Oslo - Få oversikt over ulike spa og velværebehandlinger i Oslo.

Spa Oslo – Unn deg en dag med velvære

Er du på utkikk etter spa Oslo? På spa får du muligheten til å senke skuldrene og glemme hverdagens stress. Når du roer ned med spa og kroppspleie, kjenner du at energien igjen kommer tilbake i en sliten kropp. Men spa er ikke bare behandling, det handler også om kosthold, avslapning og trening.

En teori er at SPA er en forkortelse av det latinske uttrykket «Salur Per Aqua». Det betyr «helse gjennom vann». Man er ikke helt enig om opprinnelsen til spa, men antageligvis kom den første antydning under Romerrikets storhetstid. Da ble det etablert badehus i nærheten av varme kilder. Disse badehusene ble sosiale samlingssted  og var ofte kombinert med blant annet bibliotek og restauranter.

Etter Romerrikets fall fikk badestedene en pause fram til 1500-1600 tallet. På denne tiden oppdaget man varme, lokale kilder på nytt, og badene dukket opp over hele Europa. Folk var opptatt av de medisinske effektene ved spa og strømmet til dem. Velvære er igjen blitt svært populært, og i en travel hverdag er det ingenting som å kunne koble helt av fra alt sog bare være til.

For å kalle seg spa må man tilby behandling i eller med vann. Hensikten er at det skal gi mer energi og være forfriskende, avslappende og balanserende for kropp og sinn.

Det finnes flere forskjellige typer spa Oslo. Resortspa, dagspa, helsespa, medisinsk spa, kildevannsspa og cruisespa. Mange hoteller i dag har spa. Mange badeland har også egne, lukkede spaavdelinger. Her er det ofte badstue, steam og varme bad med bobler og strømninger. Mange spa Oslo tilbyr også massasje. I listen nedenfor har vi inkludert alle typer spa, slik at du kan få en oversikt og finne det du leter etter.

Her kan du også se oversikt over steder som tilbyr hudpleie Oslo.

Finn ditt spa Oslo her og unn deg velvære av den beste sort!