Søk i Aktiv i Oslo

Artesia Majorstuen

Hos Artesia Majorstuen kan du unne deg en velgjørende spabehandling, gjennomføre en tøff treningsøkt, ta deg en svømmetur, samt spise et sunt og godt måltid. Her får du kvalitet, kompetanse og eksklusivitet i en usnobbete atmosfære – midt i hjertet av Majorstuen.

Artesia byr på meget dyktige trenere og terapeuter, unike omgivelser, utmerket service og en vennlig, behagelig atmosfære som har gjort at Artesia ved flere anledninger har blitt kåret til Oslos beste spa. Her er du alltid i fokus slik at de kan gi deg mest mulig velvære, energi og overskudd til å møte en ellers travel hverdag.

Trening & Behandling

Artesia tilbyr både egentrening, trening med personlig trener, fysioterapi og gruppetrening/kurs innenfor f.eks. yoga og pilates. For å trene her må du være Artesia-medlem.

 

Spa & Hudpleie

Gjennom Artesia spa tilbys et bredt utvalg av spabehandlinger. Avdeling Majorstuen har også fasiliteter som oppvarmet basseng med motstrømsanlegg, boblebad, badstue, steamrom og kaldkulp.

På avdeling Majorstuen er det også en egen kafé som tilbyr frokost, lunsj og småretter slik at du kan få i deg et godt og sunt måltid etter trening eller spa-behandling.

Gavekort

Gled noen med et gavekort på en spabehandling, massasje eller kanskje en opplevelse dere kan dele sammen?

Om Artesia

Artesia har også avdeling på Grand Hotel i Oslo sentrum. Ta kontakt med oss for bedriftsavtale eller kjøp av gavekort.

Send melding til Artesia Majorstuen

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.