Søk i Aktiv i Oslo

Bare Flyt Sagene

Få en velfortjent pause! Gjennom floating og massasje kan du hos Bare Flyt på Sagene finne tilbake til total avslapning.

Opplev dødehavet på Sagene

Trenger du eller noen du kjenner en pause fra hverdagen? Hos Bare Flyt kan du slappe av, føle deg vektløs, helt uten sanseintrykk. Ellers i hverdagen er man omgitt. er man omgitt av inntrykk og krav.

Nyt den enestående opplevelsen av å ligge i en flytetank som gjør deg vektløs og som får kroppen til å slappe fullstendig av.

Floating – flyt deg til fullstendig avslapning

En hektisk hverdag gjør noe med deg, og stress har blitt en ny folkesykdom. Hvis du er på jakt etter en rask måte og finne roen igjen, er floating supert. Mange opplever at de oppnår en meditativ tilstand under floating, helt uten trening eller tidligere erfaring med dette. Roen man får vil man kunne ta med seg videre i hverdagen.

Prinsippet er enkelt. Du legger deg i høykonsentrert saltvann som gjør at du flyter. Vannet holder kroppstemperatur og etter kort tid kjennes det som om du svever! Om man ønsker kan man skru av lyset og få det helt mørkt. Det gjør at du er avskjermet fra alt som ellers tar oppmerksomheten din, og både hjerne og muskler får optimal hvile.

Hjernen vil nyte stillheten og du vil kjenne kreftene komme tilbake. Du vil merke at stresset som har satt seg i kroppen vil løsne litt og litt. Floating gir deg fokuset tilbake og nettopp derfor er det er blitt særlig populært blant alt fra toppidrettsutøvere og kunstnere til finansmenn.

Les mer om hva floating gjør med deg her >>

Les artikkelen hos KK.no om flyting og hvilke helsemessige gevinser som følger med her >>

Premium Massasje

Massasjeterapeutene hos Bare Flyt har lang og bred erfaring fra en rekke spa-sentere og massasjeklinikker. De har utviklet en egen Bare Flyt massasje,  – en eksklusiv avslappningsmassasje med fokus på hele kroppen, som er en perfekt forlengelse av floaten. De kan i tillegg komme med gode råd og tips til stive nakker og skuldre.

Her tilbys det også mange typer massasjer til ulike formål. Trenger du en avslappende massasje som en forlengelse av flyten, eller kanskje du trenger dyptgående massasje som løser opp knuter i nakken? Her får du også Hot Stone massasje og koppingmassasje, gravidmassasje og massasje for to.

Les mer her >>

Gavekort

Hva er vel bedre enn et gavekort på garantert avslapning? En perfekt gave til den som har alt eller som bare fortjener å ta litt bedre vare på seg selv.

Les mer og bestill gavekort her >>

Send melding til Bare Flyt Sagene

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.