Søk i Aktiv i Oslo

Catering i Oslo og omegn 

Når det er på tide å organisere et firmaarrangement, et bryllup, en konfirmasjon, kanskje bursdagsfest, sommerfest eller dåp i Oslo – da er det mange gode grunner til å ansette et cateringfirma.

  • Mindre stress 
  • Du sparer tid
  • Det er praktisk
  • Du slipper å handle
  • Du slipper å lage mat
  • Det gir gjestene mye å velge mellom
  • Det gir et ekstra kick på matbordet
  • Det er digg å få deilig mat levert på døra

Mat har evnen til å løfte ethvert arrangement. De aller fleste gjester setter stor pris på gode matopplevelser, for ikke å glemme én viktig oppgave mindre for arrangøren. Løsningen er enkelt. På denne siden finner du oversikt over fortreffelig catering i Oslo.

PS: Vil du ha enda en oppgave mindre? Oppgaven med å finne riktig cateringfirma? Send oss en mail på post@aktivioslo.no, fortell oss hva du trenger så ordner vi tilbud til deg fra flere leverandører.

Ulike typer catering i Oslo

Er du eventyrlysten er en buffet med smaker fra eksotiske verdenshjørner et godt tips. Eller hva med tapas catering? (Nam!) Kanskje smakfulle småretter som fingermat, kanapeer eller luksus-snitter egner seg best? Eller skal du skal arrangere et middagsselskap, men har verken tid eller ork til å lage maten selv? Catering er stressfri kvalitetsmat levert på døra, og Oslo og omegn har et flust av fantastiske cateringbyråer hvor du er garantert å bli veldig fornøyd:

Catering i Oslo = Catering med kvalitet

Det er en trygg vei å gå. Viktige nøkkelord som “ferske råvarer”, “god service”, “laget fra bunnen”, “henting og levering”, “kokker og servitører, og “skreddersydd for ditt selskap” er vektlagt. Flere har også samarbeid med (råflinke) vinspesialister og kan derfor tilby vinanbefalinger til maten du velger. 

Catering til din bedrift

Mat er utvilsomt en viktig del av både store og små firmaarrangementer. For de aller fleste er det sosiale like viktig som det faglige. God mat bringer folk sammen. Det faglige aspektet krever konsentrasjon og fokus, mat er derfor helt nødvendig under f.eks. konferanser, kurs, møter og seminarer. Det er også en hyggelig overraskelse å få smakfull mat under velfortjente pauser. Det viser at oppmøtet og deltakerne er tenkt på og satt pris på.

Trenger du en kjapp quick-fix til et møte planlagt i hui og hast? Sjekk ut take-away, hjemlevering og overtidsmat.

  • 1
  • 2

Dette er en side som viser en oversikt over cateringfirmaet i Oslo og Akershus. Aktiv i Oslo ønsker å hjelpe deg med å arrangere eventer og selskaper ved å vise hva du har å velge mellom. Du kan enkelt sende aktørene en forespørsel og også finne direkte kontaktinformasjon, og klikke deg videre til nettsiden. På den måten kan du du lete gjennom listen og finne den aktøren som passer dine behov, din lommebok og dine ønsker.