Søk i Aktiv i Oslo

Michaels

Michaels i Oslo er stedet med store matopplevelser, spennende gjester og høy puls. Lokalene er blant byens råeste og ligger i den gamle trafostasjonen på Briskeby i Oslo. Med ulike utleiedeler som egen klubb, bar, mesanin, brasserie og uteservering, er Michaels er et sted der mennesker møtes til alle typer selskap av ulik størrelse.

Unike eventer og private fester 

Michaels har lokaler som egner seg godt for firmaarrangementer av ulik størrelse. Hit kan du også legge bryllupsfeiringen, bursdagen, julebordet og jubileet, den private festen eller foredraget, premierefesten, dåpen eller minnestunden. Lokalene kan reserveres enkeltvis, i kombinasjon eller samlet. De har også en egen artistmeny som kan gi arrangementet en ekstra dimensjon. Ønsker du et lukket og privat selskap? Da er mesaninen eller klubben to strålende alternativer. 

Ta direkte kontakt via kontaktskjemaet på denne siden eller via deres hjemmeside her.

THE BAR

Baren er hjertet av Michaels og er et stort og åpent lokale med egen bar, lun peis og bord med plass til 66 gjester. Enda flere for dagene med høy puls. Uformelt, stedet for en enkel lunsj, full middag eller noe å drikke over en god samtale.

 

THE CLUB

Klubben i kjelleren er unik, mobilfri og inspirert av jungelen. Tilstøtende vinkjeller. Et privat sted å trekke seg tilbake etter middagen. Kapasitet til 40 gjester.

 

THE MEZZANINE

Med sine nordlysdraperier ligger messaninen høyt hevet over restauranten, den har egen bar og bord med kapasitet til 45 personer. Godt egnet for lukkede selskaper.

 

THE BRASSERIE

Brasseriet ønsker inntil 70 gjester velkommen med bord, egen scene, piano, bar og en skjermet sofagruppe. Her legges det også til rette for arrangementer med høy stemning og har alt av teknisk utstyr.

 

THE TERRACE

Uteserveringen kombinerer den gode stemningen fra Michaels med sol, frisk luft og et hyggelig nabolag.

 

Møterom i tilstøtende lokaler 

Michaels tilbyr også lekre og moderne møterom og møtelokaler av ulik størrelse for 5, 6, 8 og 16 personer, med mulighet for servering til møterommene eller i kombinasjon med en middag etter møtet. Michaels er også tilrettelagt for frokostmøter, med lerret til fremvisninger ved behov.

Ta direkte kontakt via kontaktskjemaet på denne siden, eller via dere hjemmeside her.

Mat og drikke

Maten som kommer fra kjøkkenet vårt er preget av renhet og enkelthet. Gode og friske råvarer. Tydelige og rike smaker. Et visuelt godt uttrykk med fokus på grønne retter med magiske og overraskende smaker. Retter som henter inspirasjon fra øst og fra vest. Et kjøkken fra hele verden – på Briskeby, i regi av mesterkokken Øyvind Dalelv.

Se hele menyen her.

Catering

Catering, eller Michaels at home som de selv kaller det, holder samme nivå som restauranten. Her får du de samme kokkene og servitørene for en mat- og drikkeopplevelse i øverste klasse.

Ønsker du å bestille catering kan du enkelt ta kontakt via kontaktskjemaet på denne siden, eller via deres hjemmeside her.

Kontakt Michaels

Briskebyveien 31
Tlf: 40 50 01 01
E-post: post@michaels.no

Facebook her
Instagram her

Velkommen til Michaels!

Kontakt Michaels

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.