aktiv i oslo ikon
Tips oss om arrangement
Registrer deg gratis her
søke ikon

Konferanselokaler Oslo - Finn lokalet som passer for din konferanse.

konferanselokaler oslo

Konferanselokaler Oslo – Finn lokale som passer din konferanse

På utkikk etter et konferanselokaler Oslo?

Her på www.aktivioslo.no finner du en rekke aktører som har konferanselokaler i Oslo. Her finner du lokaler som passer til små og store kurs, møter og konferanser i Oslo og Akershusområdet. Om du er på utkikk etter sentrale lokaler i Oslo, eller om du ønsker å arrangere det litt utenfor byen i mer fredfulle omgivelser så finner du det her.

La våre partnere hjelpe deg med tilretteleggingen.  Her finner du aktører som fikser alt for deg slik at du kan holde fokus på det faglige. Et godt konferanselokale gjør hele konferansen til en bedre opplevelse og setter rammen for arrangementet. Kanskje du også ønsker underholdning under konferansen for å sette prikken over i-en?

Velg et lokale som passer din konferanse

Ulike konferanser og møter krever ulike lokaler og utstyr. Samtidig er det lokaler tilpasset ulike budsjett. Her skal du finne konferanselokale Oslo i alle prisklasser slik at du finner noe som passer ditt arrangement.

Om du er på utkikk etter en stor sal, eller mange små møterom, eller begge deler så kan du finne det på denne siden. Her finner du også lokaler som har fullt konferanseutstyr slik at du slipper å tenke på det. Mange av stedene tilbyr også å servere enkel mat og drikke, enten via dem, eller deres samarbeidspartnere.

Noen lokaler er knyttet hotell Oslo og andre overnattingssteder slik at du og gjestene lett kan finne overnatting dersom konferansen varer over flere dager.

Vi har også en god oversikt over ulike selskapslokaler i Oslo som tilbyr eget chambre for lukket selskap.

Oversikt over mindre møtelokaler i Oslo finner du her.

Ønsker du å ha dine lokaler inn her? Kontakt oss på redaksjonen@aktivioslo.no

Vi håper uansett du finnet et konferanselokale i Oslo som passer ditt behov.

Finn ditt lokale