Konferanselokaler i Oslo - over 60 ulike lokaler med direkte utleie fra nett

Oslo kongressenter

Konferanselokaler i Oslo – skreddersy din neste konferanse

Skal du arrangere en konferanse, et kurs, kick-off, et frokostmøte, en seminar, et event, en utstilling eller et annet arrangement i Oslo? Da har du kommet til rett sted. Oslo er en praktisk og velutstyrt konferanseby, og her får du full oversikt over mer enn 60 populære konferanselokaler i Oslo.

Med enkel tilkomst og gangavstand mellom ulike konferanselokaler, møtelokaler og møterom i Oslo, samt fasiliteter og opplegg for både store og små konferanselokaler, er Oslo tilrettelagt for ethvert arrangement og budsjett. På denne siden kan du søke etter konferanselokaler i ønsket område, se antall plasser, bilder av konferanselokalene, finne hvilke som tillater medbrakt mat og drikke, og hvilke som tilbyr serving. Du kan også enkelt og effektivt ta direkte kontakt med utleier, og begynne planleggingen allerede nå. Dersom konferanselokaler i Oslo med roligere omgivelser er ønskelig, finner du også flere flotte lokaler utenfor Oslo sentrum.

Hva med en storslagen konferanse på en majestetisk herregård i Oslo? >> Her finner du vakre herregårder og store gods til utleie.

Hvordan planlegge en vellykket konferanse?

Uansett hva din konferanse eller arrangement omhandler, kan det være lurt å orientere seg rundt de ulike lokalene, områdene og omgivelsene rundt. Vi har satt sammen noen sjekkpunkter som er fint å tenke gjennom når en konferanse skal planlegges.

  • Ulike typer konferanselokaler. Konferanselokalet må stemme overens med det aktuelle arrangementet. Se også på lokalets potensiale og kapasitet, og hvordan det kan tilrettelegges for både frafallende deltagere, eller for flere deltagere enn antatt.
  • Sosial sammenkomst. For mange er det sosiale like viktig som den faglige konferansen. Det kan derfor være lurt å tilrettelegge for sosiale møtepunkter.
  • Tilgjengelighet. Trenger du konferanselokaler i Oslo som er egnet for rullestolbrukere f.eks?
  • Belysningen og ventilasjonsanlegget. Luftkvalitet og god belysning gir rett og slett en bedre opplevelse for alle, og en viktig del av en vellykket konferanse.
  • Serving eller catering til konferanse. Det forventes som regel en form for servering under en konferanse. Uansett matbehov er det viktig å tenke på allergier og intoleranser som f.eks nøtteallergiglutenallergilaktoseintoleranse, eggallergi, og fisk- og skalldyrallergi. Et vegetartilbud er også en fordel. (2-4% er vegetarianere). Vil du gi oppgaven til noen som virkelig leverer kvalitet og nydelig catering til konferansen? > Ta en titt her. 
  • Teknisk utstyr til konferanse. Tekniske utfordringer er noe enhver arrangør vil unngå. Sjekk derfor utstyret for video, lyd og lys. Ved digital deltagelse er det nødvendig med kameraer og Wi-Fi for å ta opp, streame eller kringkaste konferansen.
  • Servicepersonale under konferanse. Sørg for at det er nok mennesker på jobb i forhold til antall deltagere. Såpe i dispenserne, nok toalettpapir og håndtørk er et minimumskrav for en god opplevelse. Opplevelsen blir også bedre ved organisert rydding og rengjøring.
  • Deltagermateriell til konferanse. Informasjon, programoversikt og introduksjon av foredragsholdere er nyttig for deltagere.
  • Overnatting i Oslo under konferanse. Flere konferanselokaler i Oslo samarbeider med hoteller og andre overnattingssteder slik at du og gjestene kan finne overnatting dersom konferansen går over flere dager.
  • Underholdning til konferanse. Kanskje du ønsker underholdning under konferansen for å sette prikken over i-en? Da trenger du ikke å lete lenger. De beste alternativene finner du her og her.

De aller fleste utleiere av konferanselokaler i Oslo tilbyr skreddersydde løsninger for at din konferanse skal gå sømløst. Da blir du bistått i prosessen fra A til Å etter dine preferanser og behov.

Vil du avslutte konferansen med fest etter det faglige, anbefaler vi at du sjekker ut oversikten over ulike selskapslokaler i Oslo.

Finn ditt lokale