Søk i Aktiv i Oslo

Eldorado

Er du på jakt etter et helt spesielt lokale for ditt event, selskap eller konferanse? Hos Eldorado får du en pulserende arena med toppmoderne teknologi midt i Oslo sentrum. Dyktig personale vil sørge for at ditt arrangement blir en unik opplevelse.

Gamle Eldorado Kino er nå pusset opp og gjort om til et av Oslos mest spennende lokaler for selskap, eventer, kurs og konferanser!

Se alle mulighetene her.

Oslos mest spennende lokaler for kurs og konferanser

Eldorado tilbyr utleiemuligheter for deg som ønsker å arrangere en vellykket konferanse eller et kurs.

Toppmoderne teknologi og state-of-the-art utstyr vil bidra til å skape en engasjerende og produktiv opplevelse for alle deltakere.

Med over 100 PC-er tilgjengelig kan du enkelt legge kurs for din bedrift hit. Alle deltakerne vil blant annet kunne få vist likt innhold samtidig.

Dyktige personale vil veilede dere gjennom hele prosessen og sørge for at din konferanse eller kurs går knirkefritt.

BEVERTNING
Frokost, lunsj, middag og/eller bar. Med alle skjenkerettigheter kan ditt arrangement fortsette ut kvelden. De tar seg av alt du har behov for, og strekker seg alltid lenger enn andre.

På Eldorado har du valgmuligheter. Her kan du velge om du ønsker kun lokalet og enkel bevertning, eller om du vil at de skal ta seg av fra planleggingsfasen til catering og underholdning!

STORSALEN – et fleksibelt lokale
I storsalen er det plass til opp mot 450 deltakere. Det er over 300 sitteplasser i aditorium-oppstilling foran scenen, og rommet kan møbleres om til bordsetning for 150 spisende gjester.

Perfekt om du skal arrangere kurs eller konferanser, med faglig innhold og presentasjoner på dagtid, som skal avsluttes med et hyggelig selskap med bespisning.

Salen har en scenerigg med en 10×3 meter LED vegg for å kunne presentere det du ønsker, og en lyd- og lysrigg på høyde med spesialiserte konsertlokaler. Dette kombinert med «ferdigmontert» studio- og produksjonsutstyr, gjør at du både kan strømme live og gjøre opptak av arrangementet ditt.

Ideelt for hybridkonferanser, med publikum både i salen og hjemmekontor.

Finn ut mer.

Med Eldorados omfattende kunnskap og erfaring innen arrangementer og teknologi, kan du være trygg på at du vil få den beste mulige opplevelsen for ditt kurs eller konferanse.

Gjør ditt neste event til en suksess hos Eldorado

Eldorado er det ideelle stedet å arrangere et vellykket event – og de har god erfaring med å arrangere eventer; Siden Eldorado åpnet dørene i august 2021 har de vært lokasjon for mange spennende arrangementer som kundedager, innspilling av TV-serier for NRK og TV2, konserter, konferanser, fagseminarer og live podcaster, og fått gode skussmål fra både arrangører og deltakere.

Den sentrale beliggenheten gjør det enkelt for alle å delta, og deres erfarne og hjelpsomme personale vil veilede deg gjennom hele prosessen så ditt event går knirkefritt.

Bygget har over 100 toppmoderne gaming-maskiner, spillkonsoller, SIM-racing, arkademaskiner og det beste innen gaming-VR. Avansert gaming-utstyr og profesjonelle lyd- og lysanlegg vil bidra til å skape en unik og minneverdig opplevelse for alle som deltar.

Se mer av lokalene. 

Send melding til Eldorado

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.