aktiv i oslo ikon
Tips oss om arrangement
Registrer deg gratis her
søke ikon

Anker Hotel Konferanse

Anker Hotel finner du i hjertet av Oslo! Her kan de tilby nyoppussede lokaler som passer til alt fra små møter og opp til store arrangementer. Det største lokalet rommer inntil 160 personer.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.

Anker Hotel finner du i hjertet av Oslo, omringet av grønne parker, gater med yrende folkeliv og kort vei til alt Oslo har å tilby. Hotellet er et moderne 3,5 stjerners hotell, med en nyoppusset konferanseavdeling, gode senger på alle rom og en delikat frokostbuffet.

Det tilbys dagpakker fra kr. 500,- til grupper over 10 personer. Her er både konferanselokale, lunsj og kaffeservering med kake/frukt inkludert.

Middagsbuffet tilbys hotellets nyoppussede restaurant fra kr. 330,- per person. Her kan det også arrangeres konfirmasjoner, navnefester, bursdager med mer.

For gjester som ønsker overnatting tilbyr Anker Hotel svært gunstige priser på gjesterom. Hotellet har 296 rom og har alt fra enkeltrom til familierom. Her er du garantert en god natts søvn i gode senger, og en fantastisk start på dagen med en delikat frokostbuffet.

Lobbyområde med bar og restaurant ble pusset opp i slutten av 2019 og har en lun, fin atmosfære

Beliggenhet

Anker Hotel ligger sentralt i Oslo, mellom Oslos hovedgate Karl Johan og trendy Grünerløkka. Idylliske Akerselva passerer rett ved hotellet. Her har du gode turmuligheter i nydelige omgivelser.

Både buss-, trikk- og taxiholdeplass finnes i umiddelbar nærhet til Anker Hotel.

Les mer om Anker Hotel her.