Anker Hotel Konferanse

Anker Hotel finner du i hjertet av Oslo! Her kan de tilby nyoppussede lokaler som passer til alt fra små møter og opp til store arrangementer. Det største lokalet rommer inntil 160 personer.

Anker Hotel finner du i hjertet av Oslo, omringet av grønne parker, gater med yrende folkeliv og kort vei til alt Oslo har å tilby. Hotellet er et moderne 3,5 stjerners hotell, med en nyoppusset konferanseavdeling, gode senger på alle rom og en delikat frokostbuffet.

Konferanseavdelingen ble pusset opp i starten av 2020, og har syv flotte konferanselokaler i ulike størrelser. Lokalene passer til dere som skal holde alt fra små møter og opp til store arrangementer. Det største lokalet rommer opp til 160 personer.

Våre konferanserom

Våre flotte og luftige konferanserom er passende for dere som er mellom 12 og 160 personer. Konferanserommene har store vindusflater, som gir mye lys og en behagelig opplevelse gjennom dagen. Konferanserommene er blant annet utstyr med flip-over, whiteboard/lerret, projektor og høyttalere. Dersom dere ønsker servering, tilbyr vi ulike, fristende alternativer som kan velges fra vår konferansemeny. Ved større arrangement kan vi skreddersy løsninger for dere i samråd med hotellets kjøkken.

Les mer om de ulike rommene. 

Våre møterom

Vi har moderne og lyse møterom, passende for opptil 10 personer. Rommene er blant annet utstyr med flip-over, whiteboard og projektor. Våre møterom leies ut hele dager eller på timesbasis. Dersom dere ønsker servering, tilbyr vi ulike, fristende alternativer som kan velges fra vår konferansemeny.

Overnatting

For gjester som ønsker overnatting tilbyr Anker Hotel svært gunstige priser på gjesterom. Hotellet har 296 rom og har alt fra enkeltrom til familierom. Her er du garantert en god natts søvn i gode senger, og en fantastisk start på dagen med vår delikate frokostbuffet.

Lobbyområde med bar og restaurant ble pusset opp i slutten av 2019 og har en lun, fin atmosfære.

Les mer om Anker Hotel sin konferanseavdeling. 

Beliggenhet

Anker Hotel ligger sentralt i Oslo, mellom Oslos hovedgate Karl Johan og trendy Grünerløkka. Idylliske Akerselva passerer rett ved hotellet. Her har du gode turmuligheter i nydelige omgivelser.

Både buss-, trikk- og taxiholdeplass finnes i umiddelbar nærhet til Anker Hotel.

Les mer om Anker Hotel her. 

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.