Søk i Aktiv i Oslo

Skøyen Atrium

På jakt etter å leie lokaler i nærheten av kollektivknutepunkt? Et av Oslos største kontorbygg, Skøyen Atrium, er omkranset av offentlig transport og parkeringsplasser. Med en enkel tilkomst er Skøyen Atrium flott og moderne med flere lyse, luftige og fleksible lokaler. Kapasitet fra 4 - 200 personer. 

Med alle de viktigste fasiliteter samlet under ett tak er Skøyen Atrium stedet for den moderne arbeidsplassen. Med skandinavisk materialvalg og gjennomtenkte tekniske løsninger skaper det et godt sted å være.

Her nyter du av nåtidens nymoderne teknologi, forfriskende lufteanlegg og riktig belysning. Det er rik kvalitet på både design og møbler, og møblene har blitt valgt ut med bakgrunn i komfort og skal være gode å sitte i over flere timer.

Samtlige lokaler har tilpasset AV-utstyr og touch-skjermer, og rommene kan leies på times-, halvdags- og heldagsbasis.

Les mer. 

Møterom Amalienborg 

Amalienborg har maks kapasitet på 200 personer i kinooppsett. Lokalet kan deles i to, da er det mulig med delt skjerm som vises samtidig i begge deler av lokalet, ellers kan det tilrettelegges for to ulike presentasjoner på samme tid med kapasitet opptil 100 personer i hver del.

Det tilbys også servering etter ønske.

Få mer informasjon om konferanse- og møterommene her.

7 styrerom

I 3.etg finner du lyse og flotte møterom for mindre møter med varierende kapasitet fra 1 – 18 personer. Lokalene har store vindusflater og mye naturlig lys. Tilhørende garderobe er tilgjengelig.

Atrium Skøyen tilbyr bemerkelsesverdige fasiliteter som

– Parkering for bil og sykler
– Ladestasjoner til el-bil
– God akustikk
– Gode garderobefasiliteter
– Lounge med infoskjermer
– Servicesenter
– Servering
– Enkel bestilling via app for iOS og Android
– Smart besøksregistrering
– Smarte heiser for effektiv flyt mellom etasjene
– Utendørs fellesarealer

Servering, kantine og restaurant

Skøyen Atrium tilbyr servering som frukt, kaffe/te, vann og noe søtt til møterommene. Ved loungen står kaffemaskinen utplassert dersom du trenger en liten oppkvikker.

Hele eller deler av kantinen til Skøyen Atrium kan leies til lunsj og/eller middag under konferanser og møter. Et supert alternativ er f.eks servering til valgt møterom, lunsj i kantinen og felles middag eller privat selskap på Skøien Gastrobar etter en suksessfull møtedag.

Velkommen til Skøyen Atrium!

Send melding til Skøyen Atrium

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.