Søk i Aktiv i Oslo

Hotel Bristol – Kurs & Konferanse

Et møte kan skape historie sies det. På Hotel Bristol har ulike møter mellom mennesker funnet sted i 100 år. Det er blitt tatt viktige avgjørelser, kontrakter er blitt signert og det har vært noen feiende gode diskusjoner på Hotel Bristol opp igjennom årene.

Med 23 forskjellige møterom og bankett saler finnes det rom for alle typer møter. På Hotel Bristol står god mat og drikke i fokus, med blant annet eget bakeri og konditori som leverer bakevarer og søtsaker til alle avdelinger på huset.

Med 100 års erfaring, mat av ekte håndverk og personlig oppfølging, kan du være sikker på at rammene for ditt neste arrangement er i de beste hender.

Les mer om Hotel Bristol.

Bristol Hall

Planlegger du et større arrangement for din bedrift og ser etter et klassisk lokale, med stor plass og moderne teknisk utstyr? Da kan Bristol Hall være noe for dere. Bristol Hall er en fleksibel konferansesal med kapasitet for opptil 450 personer. Det er en storslått foaje med god plass til utstillere, underholdning eller mingling foran lokalet.

Hotel Bristols møtesenter

I møtesenteret finner du 8 møtelokaler i ulik størrelse med kapasitet fra 4-70 personer. Med to pauseområder, er det god plass til å samles rundt den hjemmelagde pausebuffeten, samt hente seg en kaffekopp eller to. Møterom 3 og 4 har plass for opptil 6 personer og er mindre møterom med alt du måtte trenge av utstyr.

Diverse møtelokaler

I andre etasje på Hotel Bristol finnes det flere møtelokaler som passer for både små og store møter. Felles for dem alle er Hotel Bristols ønske om å tilpasse og skreddersy deres arrangement, slik at dere får de beste rammene rundt møtet.

Les mer om mulighetene på Hotel Bristol.

Send melding til Hotel Bristol – Kurs & Konferanse

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.