Søk i Aktiv i Oslo

Gimle kino (Oslo Kino)

I tillegg til å være en kvalitetsfilmkino med høy servicegrad og komfort, tilbyr Gimle kino perfekte lokaler for konferanser, kurs, kick-off og andre arrangementer for både små og store bedrifter.

Legg ditt neste arrangement til Gimle kino i Bygdøy Allé

Gimle kino har det lille ekstra, og ligger flott til på Frogner.

Når du leier Gimle så hjelper de til med alt det måtte være av mat, konferansepakker og frukt/snacks. Kinoen har skjenkebevilling både ute og inne. Hos dem kan du alltid regne med en høy servicegrad og komfort.

Den sjelfulle kinosalen har en kapasitet til 260 personer, med moderne teknisk utstyr som er lett å bruke – her er det plug’n play!

Ta kontakt så hjelper de deg med ditt arrangement.

Deltagerne i fokus 
På kino får du alltid god sittekomfort, fantastisk lyd- og bildekvalitet, og oppsettet i Gimles saler sørger for at alle deltagerne har fullt fokus mot det som skjer, både på og foran det store lerretet. Lokalet er godt egnet for samling og sosialisering med profesjonell bevertning.

Kapasitet

Sal 1 – 260 seter

Les mer om mulighetene på Gimle

Gimle kino er en tradisjonsrik kino fra 1939 som tilbyr kvalitetsfilm, høy servicegrad og komfort. På Gimle kino kan man også oppleve direkteoverført opera og ballett. Ukentlig seniorkino.

Send melding til Gimle kino (Oslo Kino)

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.