Søk i Aktiv i Oslo

Salongen

I Ibsenkvartalet, i hjertet av Oslo sentrum, ligger Salongen – et konferansehus for bedrifter som ønsker den perfekte kombinasjon av faglige og sosiale sammenkomster i omgivelser som inspirerer.

Salongen er skapt med mål om å være en av Oslos mest inspirerende konferansehus for alle som verdsetter verdien av det fysiske møtet der utfordringer kan diskuteres, kunnskap deles, idéer utvikles og løsninger utformes.

Mange muligheter 

Salongen består av ett stort konferanserom og fem intime møterom i ulike størrelser for møter og arrangementer. Konferanse- og møterommene er sentrert rundt et sosialt mingleområde, i nær tilknytning til resepsjon og garderobe.

Kristiania:  Dette er Salongen sin lille storstue som er best egnet for større arrangement, presentasjoner, kurs og foredrag. Fleksibelt rom som også kan avdeles med et mindre siderom.
Kapasitet på inntil 100 personer.

Les mer om mulighetene. 

Grand: Salongen sitt nest største møterom som egner seg godt til seminarer, kurs og forelesninger, enten i klasserom eller kinooppsett. Kapasitet på inntil 30 personer. Se mer.

Fritzner: Møterommet er intimt og komfortabelt med et hyggelig rundbord. Passer fint til å holde møter og workshops for 2-7 personer. Se mer.

Lunden: Et fleksibelt møterom som har utstyr til å holde møter, små seminar, kurs og workshops for 4- 12 personer. Se mer.

Arbin og Carl Johan er intimt og komfortabelt innredet, og begge møterom har utstyr til å holde møter og workshops for 2-8 personer.

Les mer om de ulike møterommene. 

Alle møterom har følgende av teknikk:
– Kamera
– Skjerm med 4K oppløsning
– Whiteboard
– Videomøteløsning
– Telefonkonferanse

Selskap & Events

For større selskap er det mulighet å reservere Provianten som er et serveringsted knyttet til Salongen, det har maks kapasitet til 100 personer.

De tilbyr både tapas og bufféter i forskjellige størrelser og tre- og fire-retters alternativer lages og serveres med kokk. Salongen har alle rettigheter slik at de kan utvikle et fullverdig arrangement der gjestene kan nyte alt fra et glass musserende, vin og vinpakker til spennende øl og cocktails.

Topp moderne 

Det tekniske utstyret er topp moderne og tilrettelagt for dagens behov for bruk av lyd og bilde, presentasjoner samt løsninger for telefon- og videomøter med deltakere som ikke kan ta reisen til Oslo.

Les mer om Salongen. 

Send melding til Salongen

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.