Søk i Aktiv i Oslo

Asiatisk restaurant i Oslo – Her får du servert mat fra Asia

Oppdag Oslos beste asiatiske restauranter og finn noe som passer din smak; enten det er sushi på Solli plass, dim sum i Pilestredet eller en “Lazy Susan” i Oslo sentrum for deling. (Lazy Susan: et roteringsbrett i midten av bordet.).

Det er et hav av restauranter med asiatisk mat i Oslo og Akershus, og det er mer enn nok å velge mellom i alle prisklasser.

Asia er et enormt kontinent og et hjemsted for noen av verdens meste varierte mattradisjoner. Det er likevel en del typiske fellestrekk i asiatisk matlaging. Pikante sauser, sterk krydring, eksotiske grønnsaker og mye bruk av ris.

Insider-tips: Hvordan velge en asiatisk restaurant i Oslo?

Sett bort i fra de mest eksklusive asiatiske restaurantene er i Oslo – som leverer Asias himmel på hver tallerken – er det en generell og kjent tommelfingerregel: Hvis du ser asiatere spise der er det hele duket for en innertier.

Asiatisk mat – Tilbudet er stort

Det er flere restauranter i Oslo som serverer asiatisk mat av mange slag. Det er også svært mange restauranter som har spesialisert seg på mat fra ett bestemt land; indisk, kinesisk, japansk, thailandsk, vietnamesisk, mongolsk, indonesisk, palestinsk, pakistansk og enda flere.

Her kan du også se en oversikt over andre restauranter i Oslo.