Søk i Aktiv i Oslo

Hon San

  • Stortingsgata 8 Vis kart

Hon San er en asiatisk gyllen skatt midt i Oslo sentrum. Her kan du nyte deilig Dim Sum og stir fry-retter fra Kanton-kjøkkenet med inspirasjon fra Szechuan-områdene.

Hon San

Du kan forvente både et innholdsrikt og imponerende vinkart med side opp og side ned av ulike viner i verdensklasse. Både de franske eksklusive og nydelige chilenske og portugisiske, samt klassisk kinesisk øl. Dim Sum og Hon Sans retter fra Kanton-provinsen har de nødvendige elegansene for å passe perfekt til eksklusiv vin.

Mat og drikke

På Hon San finner du en fyldig a la carte meny med asiatiske klassikere så vel som eksepsjonelle delikatesser. Du finner også en “alt du kan spise”-buffet med smaksrik mat fra mongolsk BBQ, sushi og dim sum.

På kryss og tvers av menyen kan gjestene bestille forskjellige retter og få det servert til å dele slik at alle får smakt på alt. Din servitør vil alltid kunne anbefale hvilke retter som harmonerer og går best sammen, og hvilken drikke som anbefales.

Menyen er stor! Det samme er dessertmenyen og Hon San serverer Oslos beste og friskeste mangopudding.

Grupper og selskap på Hon San

Hon Sans moderne og elegante asiatiske lokaler passer perfekt for grupper og selskap. Lokalene er store, sparsomt og hyggelig belyst, og hvert bord er utstyrt med en “Lazy Susan”, et roterende serveringsbrett i midten som gjør det mulig for hele selskapet å dele på dim sums og andre nydelige retter.

Det er bare å la seg bli imponert. Det hviler høy klasse over kokkene på kjøkkenet som mestrer å tilberede varm og saftig mat til store grupper i en fullsatt restaurant med mange, mange sitteplasser.

Hon San har satt sammen tre forskjellig signaturmenyer for de gjestene som ønsker en ferdig selskapsmeny. 

Send melding til Hon San

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.