Søk i Aktiv i Oslo

Paintball Oslo – Her kan du spille paintball i Oslo

Det er flere steder du kan spille paintball i Oslo og Akershus. Her på har vi samlet en oversikt slik at du kan se hva slags alternativer du har hvis du er på utkikk etter å spille paintball Oslo. Paintball er en fantastisk gøy aktivitet, sport og lek. Det passer utmerket til utdrikningslag, bursdagsfester og andre arrangementer. Det kan være en perfekt «icebreaker» før en fest. Paintball går ut på at alle deltakerne skyter på hverandre med små malingskuler, og man kan spille to lag mot hverandre, eller alle mot alle. Poenget er å ikke bli truffet av motstanderen.

Det er flere måter å spille på, og det er nesten bare fantasien som setter grenser. Det er banespill, skogsspill og scenariospill. Når det spilles på bane spilles det med konstruerte hinder innenfor et sikkerhetsnett slik at andre kan se på. Skogsspill spilles ute i naturen, mens et scenariospill går ut på å etterligne en spesifikk hendelse som en gisselsituasjon, krig eller noe lignende. Du kan også velge om du vil spille paintball innendørs eller utendørs. Du finner mulighet for begge deler i Oslo.

Blir du bitt av basillen kan også bli med på et lag sammen med andre. Da kan du sammen med laget konkurrere i turneringer mot andre lag. For å bli god i paintball er noen av nøkkelferdighetene teknikk, smidighet og hurtighet. Samtidig må du kunne samarbeide godt med laget ditt. De fleste kan spille paintball og de fleste synes det er gøy!

Så om du skal feire bursdag, arrangere et utdrikningslag eller rett og slett bare vil ha det gøy, da anbefaler vi absolutt at du prøver en dag med masse action og god stemning. Her blir det fart og spenning for alle som deltar.

Se også andre spennende aktiviteter du kan finne på i Oslo.