Søk i Aktiv i Oslo

Musikkskole Oslo – Finn den skolen som passer for deg

Det som tidligere var en ren musikkskole Oslo er nå blitt til kulturskoler mange steder. Det betyr at skolen har et bredere tilbud enn ren musikkundervisning. Musikkundervisning er likevel fortsatt det viktigste tilbudet.

Ved kulturskolene kan barn og unge uttrykke seg gjennom for eksempel: dans, tegning og maling og teater og drama, i tillegg til gjennom musikken.

Aktiv I Oslo har oversikt over forskjellige musikkskoler og kulturskoler i Osloområdet. Det finnes mange tilbud, både kommunale og private.

Oslo musikk- og kulturskole er den største kulturskolen i Oslo. Oslo musikk- og kulturskole (OMK) er det nye navnet til Oslo Kommunale Musikkskole fikk da den ble kulturskole og også fikk tilbud om billedkunst, drama og dans. Hos OMK kan det være lang ventetid for å få plass på instumental undervisning på enkelte instrumenter, men prisene er lave og tilbudet godt så det kan være verdt å vente på, valgmulighetene når det gjelder instrument og undervisingsform er også meget store.

Det finnes også en del gode private musikkskole Oslo, så du får bare prøve deg frem.

Rock og techno
En del skoler har tilbud om undervisning for barn og unge som vil spille rock og technomusikk. Du finner garantert en musikkskole Oslo som lar deg finne frem rockeren i deg.

Musikklærere
Vi har også en egen side med oversikt over private spillelærere, denne oversikten inneholder også musikkskoler, her er de sortert etter hvilke instrumenter de ulike underviser i. Synger du og vil ha vokalundervisning finner du en egen oversikt over sangpedagoger her. Du finner også oversikt over pianolærere her og gitarkurs her.

Musikkteori
Vi har også en egen oversikt over tilbud om undervisning i musikkteori.

Det finnes en musikkskole Oslo for alle – uansett hvilket instrument du vil begynne med! Vi håper denne oversikten kan være til hjelp – og at du kan starte med det du drømmer om.