Søk i Aktiv i Oslo

Oslo Kulturfabrikk

Oslo Kulturfabrikk er en privat kulturskole som tilbyr undervisning i musikkteater, musikklek, tegning, sang og ulike instrumenter mange steder i Oslo. Tilbyr én gratis prøvetime på alle sine undervisningstilbud.

Gleden over å lære noe nytt eller å formidle noe på en scene, er helt spesiell. Ved å oppleve mestring motiveres elevene til å stadig utvikle seg. Her brenner de for å gi elevene de gode opplevelsene.

Musikkundervisning 

Oslo Kulturfabrikk tilbyr undervisning og kurs for sang, piano, gitar og trommer.

Lærerene er allsidige og svært opptatte av å tilby undervisning som treffer elevenes musikalske interesser og ambisjonsnivå. De tilbyr også gruppeundervisning hvis du kjenner noen du vil ha undervisning sammen med (maks tre i gruppen).

Alle elever får tilbud om å spille på konsert i løpet av semesteret.

Her kan du lese mer om de ulike tilbudene. 

Musikkteater 

Lær å danse, synge og spille teater!

På musikkteater får barn og unge utvikle sine kreative ferdigheter, kle seg ut, synge og danse. Og de får selvfølgelig stå på en scene!

Les mer om tilbudet. 

Musikklek for de minste

På Musikklek synger og danser dere, og gjør øvelser som vekker musikkglede hos barna. Undervisningen foregår i gruppe med 1-2 musikkpedagoger som akkompagnerer på piano eller gitar. Barna bruker også enkle instrumenter i flere av aktivitetene.

Les mer om tilbudet. 

Tegnekurs for barn og unge 

Bli med på undervisning i tegning for barn og unge! Undervisningen passer både for nybegynnere og for deg som allerede tegner og har lyst til å lære mer.

Det fokuseres på å formidle tegneglede, ved å kombinere klassiske teknikker med tegnelek. I løpet av kurset dere jobbe med konturtegning, skyggelegging, komposisjon, og etter hvert fordype dere i uttrykk og stil. Det eneste utstyret elevene behøver er tegneblokk, blyant- og fargeblyantpakke.

Les mer om dette tilbudet. 

Gavekort på musikktimer 

Kjenner du noen som vil begynne å synge, eller spille et instrument? Med et gavekort på musikktimer får man det dyttet man trenger for å komme i gang.

Se mer. 

Oslo Kulturfabrikk holder til på Grefsen skole, Hasle skole, Smestad skole, Vålerenga skole og Øvingshotellet.

Kontakt Oslo Kulturfabrikk

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.