Søk i Aktiv i Oslo

Oslo Kulturfabrikk

Oslo Kulturfabrikk er en privat kulturskole som tilbyr undervisning i musikkteater, musikklek, tegning, sang og ulike instrumenter mange steder i Oslo.

Gleden over å lære noe nytt eller å formidle noe på en scene, er helt spesiell. Ved å oppleve mestring motiveres elevene til å stadig utvikle seg. Her brenner de for å gi elevene de gode opplevelsene. Nå tilbyr de også tegnekurs og teaterkurs for voksne.

Musikkundervisning 

Oslo Kulturfabrikk tilbyr undervisning og kurs for sang, piano, gitar og trommer.

Lærerene er allsidige og svært opptatte av å tilby undervisning som treffer elevenes musikalske interesser og ambisjonsnivå. De tilbyr også gruppeundervisning hvis du kjenner noen du vil ha undervisning sammen med (maks tre i gruppen).

Alle elever får tilbud om å spille på konsert i løpet av semesteret.

Her kan du lese mer om de ulike tilbudene.

Musikkteater 

Lær å danse, synge og spille teater!

På musikkteater får barn og unge utvikle sine kreative ferdigheter, kle seg ut, synge og danse. Og de får selvfølgelig stå på en scene!

Les mer om tilbudet.

Musikklek for de minste

På Musikklek synger og danser dere, og gjør øvelser som vekker musikkglede hos barna. Undervisningen foregår i gruppe med 1-2 musikkpedagoger som akkompagnerer på piano eller gitar. Barna bruker også enkle instrumenter i flere av aktivitetene.

Les mer om tilbudet.

Akvarellkurs for barn og unge

På kurset lærer deltagerne å bruke akvarellmaling, velge farger og uttrykke seg med akvarellmaling og pennetegning. Vi underviser i relevant teori, utstyr og teknikker gjennom morsomme oppgaver. Kurset har oppstart 10. mai på Vålerenga skole.

Les mer om akvarellkurset.

Tegnekurs for barn og unge 

Bli med på undervisning i tegning for barn og unge! Undervisningen passer både for nybegynnere og for deg som allerede tegner og har lyst til å lære mer.

Det fokuseres på å formidle tegneglede, ved å kombinere klassiske teknikker med tegnelek. I løpet av kurset dere jobbe med konturtegning, skyggelegging, komposisjon, og etter hvert fordype dere i uttrykk og stil. Det eneste utstyret elevene behøver er tegneblokk, blyant- og fargeblyantpakke.

Les mer om dette tilbudet.

Tegnekurs for voksne

Vi tilbyr tegnekurs for voksne! Her vil vi jobbe med perspektiv, komposisjon, lys og skygge, form og forenkling og mye mer! På kurset vil du lære å bruke forskjellige motiver, for eksempel portrett og stilleben, samtidig som du lærer om ulike måter å tegne på. Det er ikke nødvendig å ha deltatt på tegnekurs før.

Les mer om dette tilbudet.

Teaterkurs for voksne

Vil du utfordre deg selv og gjøre noe nytt i gruppe med andre? Enten du vil øve på å snakke i forsamlinger, utvikle deg kreativt eller bare ha det gøy, er dette kurset for deg! Undervisningen foregår i gruppe under ledelse av en erfaren teaterinstruktør. Her kommer vi sammen for en leken og morsom undervisningstime på tvers av alder og tidligere erfaring.

Les mer om dette tilbudet.

Gavekort på musikktimer 

Kjenner du noen som vil begynne å synge, eller spille et instrument? Med et gavekort på musikktimer får man det dyttet man trenger for å komme i gang.

Se mer.

Oslo Kulturfabrikk holder til på Grefsen skole, Hasle skole, Smestad skole, Vålerenga skole og Øvingshotellet.

Send melding til Oslo Kulturfabrikk

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.