Massasje Oslo - Se oversikt over ulike massasjeklinikker i Oslo

massasje oslo

Massasje Oslo – Her tilbyr de behandling

Ønsker du massasje Oslo? Å ligge ned og kjenne at spenningene i kroppen løsner i det du får behandling er en fantastisk følelse. Ofte består byhverdagen av stress som gir spenninger i kropp og sinn og da er det godt å legge seg ned og få løst opp ømme og stive muskler. Oslo har et mangfold av velværesalonger som tilbyr ulike typer massasje.

Ulike typer massasje

Massasjen er en av verdens eldste former for behandling og finnes i mange ulike varianter i svært mange kulturer. Det går stort sett ut på å bruke hendene på å stryke, trykke og kna, men noen massasjeformer bruker også armer, føtter og albuer til å utføre massasjen.

Det finnes ulike varianter av massasje, selv om alle fokuserer på velvære og helse. Noen av de ulike typene for massasje er klassisk massasje, avslapningsmassasje og idrettsmassasje. Man deler også opp i det vestlige og østlige massasjen. Hovedforskjellen er at den den vestlige massasjen fokuserer på kroppens fysiologiske prosesser, mens den østlige teknikken fokuserer på det som kalles menneskekroppens «energi».

De fleste steder kan du velge om du vil få massasje på hele kroppen, eller bare deler av den. Du kan for eksempel få massasje på skuldre, nakke og/eller rygg. Å få løst om muskler kan være viktig, spesielt om du bruker mange timer foran datamaskinen, eller har en stresset hverdag. Ofte legger det seg spenninger i rygg og nakke. Mange steder betaler du også etter hvor lenge du ønsker å få massasje, om det er en halvtime eller time.

En god massasje er noe vi alle bør unna oss en gang i blant, og gjør godt for både kropp og sjel.

Finn plassen hvor du ønsker massasje Oslo. Noen tilbyr drop-in, mens andre steder er det lurt å bestille time i forkant.

Sjekk også ut hvor du kan få spa-behandling i Oslo.