Massasje Oslo - Se oversikt over ulike massasjeklinikker i Oslo

Massasje Oslo, Oslo Massasje, Massage Oslo

Massasje i Oslo 

“Stress, hodepine, engstelighet, giftstoffer, smerter, muskelvondt.. La det gå.” – Mvh Massasje 

Massasje er en sterkt restaurerende kroppsterapi som beroliger sinnet så vel som ømme eller slitne muskler. Vondt i hodet? Press rundt øynene? Murringer i ryggen? Dårlig søvn? Eller kanskje bare lite energi? Massasje får fart på blodsirkulasjonen og dermed sendes helbredende blod rundt i kroppen, hvilket bidrar til et friskere indre miljø i kroppen, mindre smerte, dypere søvn og forbedret konsentrasjon. For ikke å glemme hvor deilig det er med riktig massasje.

Ta turen innom de et av beste velværeklinikkene i Oslo for varme dampbad, kalde basseng og dype massasjer. Nedover på denne siden får du oversikt over massasjeklinikker i Oslo. 

I Oslo går det i ett

Osloborgere er stadig på farten. Mange er også stresset. Enten det er den generelle hverdagen eller periodevis intens innsats – går det utover både blir kropp, sjel og sinn. Meditasjon og yoga har blitt trendy, men noen ganger trenger du (og fortjener) å bli ordentlig bortskjemt med egentid og luksuriøs velvære. For gjennomgående indre ro, bestill en time til massasje – det er et steg på veien til stressfri bliss. 

Massasje er mer enn massasje

Fra trykk på triggerpunkter, til flytebehandlinger, massasje av hender og føtter, helkroppsmassasje av alle typer og nytenkende behandlinger med varme steiner, pinner og mer – finner du en form for massasje i Oslo som passer for deg. Dampbad, badstuer, bassenger og avslapningsområder kan fullføre opplevelsen. Unn deg selv en dag med egentid – det er verdt det, det utrolig godt og du fortjener det. 

Ulike typer massasje i Oslo

I Oslo kan du behandle en skade med dyp sportsmassasje, du kan lindre spenningshodepine med hodebunnsmassasje og/eller akupunktur. Du kan også velge halv eller full kroppsmassasje, fokusere på lymfedrenasje og bli kvitt giftstoffer eller be om lettere trykk og stryk for økning av blodsirkulasjon og generell velvære.

Det oppfordres til å kommunisere med terapeuten for å sikre at han eller hun forstår nøyaktig hva du trenger, slik at dere sammen får maksimert hver behandling. Informer også terapeuten om eventuelle medisinske tilstander eller medisiner du tar. 

I hovedstaden finner du alt fra massasje i Oslo sentrum, til behandlinger litt utenfor bykjernen. På Flyt kan du koble omverdenen av og flyte alene (eller med kjæresten) i fullstendig ro. På The Well kan du ta én behandling, du kan ta en hel dag med uforglemmelig velvære, eller en full weekend på spa resort. På Beths Beauty kommer du inn i landets ledende senter for både skjønnhet, helse og velvære. THIEF SPA stjeler oppmerksomheten din fra hverdagen og geleider deg inn i en verden av hvile. Det finnes mange, mange flere og mulighetene for kvalitetsrik massasje i Oslo er mange.

Spa i Oslo

Det finnes flere steder i Oslo som tilbyr store pakker innen velvære. Er dette av interesse kan et spa være verdt å ta en titt på. Du finner oversikten her.