Søk i Aktiv i Oslo

Son Spa

Son Spa - kystperlen du lengter tilbake til! Her kan du nyte solnedgangen fra egen balkong med sjøutsikt, og hele 2000 kvadrat eksklusiv spaopplevelse! Son Spa gir perfekte rammer for bryllup, sommerfester, kick off eller bare en dag med hygge og velvære. Son Spa er mindre enn 40 minutter fra Oslo.

Son Spa inviterer til unike get-away-opplevelser uansett sammenheng – om det er konferanse med jobben, teambuilding, spa med kjæresten eller tur med vennegjengen!

Her kan du nyte solnedgangen fra egen balkong med sjøutsikt, og hele 2000 kvadrat med spaanlegg venter på deg! Denne idylliske perlen finner du bare 40 minutter fra Oslo.

Møter, kick off og konferanse

Perfekt sted for å hente inspirasjon og få nye ideer. Son Spa har totalt 16 moderne møterom og konferansesuiter, alle med havutsikt! Trenger dere utstyr for videokonferanse har de selvfølgelig det også.

Beliggenheten helt i vannkanten setter en behagelig ramme for dagen, og vakrere omgivelser skal du lete lenge etter. På Son Spa får dere også matopplevelser som er inspirert av sesongens råvarer, vakre omgivelser og turer langs kysten med frisk sjøluft.

Her kan du lese mer om tilbudet for møter og konferanse.

Teambuilding og aktiviteter

Møter, konferanser og ikke minst årets kick-off kan også fint kombineres her med morsom teambuilding og mange ulike aktiviteter! Mest populært er badstueflåtene, RIB, SUP, kajakk samt mat- og vinkurs.

Det er også kort vei til golfbanen og det tilbys kulturelle aktiviteter i den historiske kunst- og seilerbyen Son.

Det er flotte strender på hver side av hotellet som passer perfekt for spaserturer og joggeløyper. Hotellet har også et eget styrkerom, stor trenings/yogasal, spinningrom og tilbyr en timeplan med over 30 gruppetimer i uken.

Spa og behandlinger

Son Spa er kjent for å være et av Norges beste spa med en stor spaavdeling, bryggespa med badstuflåter og badestamper samt dyktige terapeuter.

Har du besøkt en av badstuflåtene på Son Spa, glemmer du det ikke. Stemningen og nærheten til fjorden er helt unik. Her bades det hele året! Du kan svømme inne i bassenget med utsikt over holmene utenfor og båttrafikken i Oslofjorden.

De har også en helt unik sanseopplevelse som kalles Circle of Senses – du har garantert aldri opplevd tilsvarende.  Hver dag kan du også oppleve et badsturituale, Aufguss, i en av badstuene. Et opphold på Son Spa bør inneholde en eller flere behagelige behandlinger. De har duobehandlinger, massasje og ansiktsbehandlinger, eller hvorfor ikke prøve den eksklusive Spa Suite Experience?

Les mer om spa.

Restaurant & Bar

Den trivelige restauranten på Son Spa er et samlingssted for hotellgjester, seilere, spagjester og fastboende fra Son som ønsker en smakfull middag.

Den flotte uteserveringen ligger rett mot gjestebrygga, med vakre strender på hver side. På kvelden varter bartenderen opp herlige cocktails og ofte er det underholdning i form av artister eller DJ.

Send melding til Son Spa

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.