Son Spa

Her kan du nyte solnedgangen fra egen balkong med sjøutsikt, og hele 2000 kvadrat med spaanlegg venter på deg! Son Spa gir perfekte rammer for bryllup, sommerfester, kick off eller bare en dag med hygge.

Son Spa inviterer til unike get-away opplevelser uansett sammenheng. Om det er konferanse med jobben, teambuilding, spa med kjæresten eller tur med vennegjengen!

Her kan du nyte solnedgangen fra egen balkong med sjøutsikt, og hele 2000 kvadrat med spaanlegg venter på deg! Denne idylliske perlen finner du bare 40 minutter fra Oslo.

Julebord

Få en morsom, avslappende og minnerik førjulsopplevelse med kolleger. Nyt spa- avdelingen med fantastisk utsikt over sjøen og del en 4-retters sharingmiddag i restauranten. Etter middagen kan dere oppleve stemningsfylt bluesmusikk ved baren.

Les mer her

Firmaarrangement, møter, kick off og konferanse

Hos Son Spa kan de levere en fantastisk ramme rundt ditt møte eller konferanse. Moderne møterom med alt av fasiliteter. De har totalt 16 flotte møterom og konferansesuiter, de fleste med havutsikt.

Beliggenheten helt i vannanten setter en behagelig ramme for dagen, og vakrere omgivelser skal du lete lenge etter. På Son Spa får dere også matopplevelser som er inspirert av sesongens råvarer, vakre omgivelser og turer langs kysten med frisk sjøluft

Her kan du lese mer om tilbudet for møter og konferanse.

Teambuilding og aktiviteter

Møter, konferanser og ikke minst årets kick-off kan også fint kombineres her med morsom teambuilding og mange ulike aktiviteter! Mest populært er RIB, Kajakk, kokkekamp og matkurs. Det er også kort vei til golfbanen og det tilbys kulturelle aktiviteter i den historiske kunst- og seilerbyen Son.

Det er flotte strender på hver side av hotellet, som passer perfekt for spaserturer og joggeløyper.

Spa & Trening

Son Spa er kjent for å være et av Norges beste spa med en toetasjes stor spaavdeling og dyktige terapeuter.

Har du ligget i utejacuzzien på Son Spa, glemmer du det ikke. Stemningen og utsikten til fjorden er helt unik. Du kan svømme inne i bassenget samtidig som du får med deg det rolige båtlivet utenfor. Bestiller du spabehandling får du fri tilgang til deres treningsfasiliteter og hele første etasje av spaavdelingen.

I første etasje finner du et stort basseng, peis, badstue, kalde og varme kilder samt et utendørs boblebasseng. I annen etasje har de VIP-spa, Son Magic Circle, der du kan benytte deg av deresr spesielle sparunde med Declèor-produkter.

Over alt er den fantastiske utsikten en del av spaopplevelsen.

Les mer om tilbudet rundt spa.

Restaurant & Bar

Den nyoppussede restauranten på Son Spa er et samlingssted for hotellgjester, seilere, spagjester og fastboende fra Son, samt gjester som ønsker en smakfull middag.

Den flotte uteserveringen ligger rett mot gjestebrygga, med vakre strender på hver side.

 

 

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.