Søk i Aktiv i Oslo

Pianolærer i Oslo

Privat pianolærer i Oslo

Å lære å spille piano er ikke gjort over natten, men det blir mye, mye enklere med en støttespiller som motiverer deg. Å velge din private pianolærer i Oslo er en svært personlig avgjørelse. Du vil ha en som inspirerer deg og hjelper deg til å pleie og utvikle din lidenskap for å enten spille piano eller lære å spille piano. Du og din pianolærer skal etter all sannsynlighet tilbringe mange timer sammen. En pianolærer som passer for deg oppleves derfor som både en venn, en mentor og en lærer. Heldigvis finnes det mange dyktige og kvalifisert pianolærere i Oslo.

Hvorfor lære å spille piano?

Kanskje mest av alt er gleden det vil gi for resten av livet. Å mestre et instrument, spesielt et klassisk piano, bidrar enkelt og greit til enorm mestringsfølelse. Å la fingrene leke over tangentene er svært givende, enten det er for moro skyld eller for å uttrykke deg kreativt. Det bidrar også til intellektuelle ferdigheter og sosiale goder. 

Fordelene ved å lære å spille piano strekker seg langt; det vil berike ditt sosiale liv og dine sosiale ferdigheter. Gjennom et pianokurs og pianoundervisning skal du fremføre det du har lært. Det skjer enten foran din pianolærer eller foran andre deltagere. Det er kjent at mennesker frykter å ikke mestre en fremføring foran andre, såkalt prestasjonsangst. Pianotimer vil i aller høyeste grad vise hvor ufarlig det er å uttrykke seg foran andre, også når en selv ikke mener det er bra nok. Det bidrar derfor til å reduserer frykt og det en svært verdifull, personlig og sosial egenskap ved alle aspekter av livet, både som barn, ungdom, ung voksen og godt voksen. Å finne en pianolærer i Oslo er derfor ingen dum idé. 

Det er heller ikke feil kunne dra i gang et par romantiske ballader – gjerne foran din utkårede. Moro er det også å spille noe med mer futt i for både venner og familie under et selskap. For ikke å glemme å tjene noen gode kroner ved siden av som pianist til f.eks bryllup eller andre arrangementer. 

Hvorfor betale for hjelp fra en pianolærer i Oslo?

Det finnes mengdevis av videoer og øvingsmateriale på internett og YouTube, men en pianolærer i Oslo vil tilby langt mer enn You-Tube-video kan. Elevene får en pianolærer som vil bruke egne erfaringer og kunnskap opparbeidet gjennom dusinvis, kanskje hundrevis av andre elever. Pianolæreren vil også dele erfaringer fra sitt virkelig liv, hvilket ingen nettside kan erstatte. I tillegg blir det lært å mestre både tålmodighet, utholdenhet og kontinuitet, hvilket er nøkkelegenskaper i livet for å bli god i hva som helst. 

Med andre ord: Pianotimer vil berike livet på mange andre plan enn foran pianoet. 

Kanskje du har ditt eget piano, men vil lære litt mer? Kanskje du satser mot å bli pianist på fulltid som spiller klassisk musikk? Enten ambisjonene er personlige eller karrieremessige finnes det kun positive grunner til å lære å spille piano med pianoundervisning.

Ta kontakt med en pianolærer i Oslo her. 

Her kan du se også flere muligheter for instrumental undervisning.