Søk i Aktiv i Oslo

Seminar Oslo – finn stedet som passer for deg

Skal du arrangere bedriftskurs eller seminar Oslo eller Akershus? Her finner du ulike tilbydere av lokaler som passer til alle typer bedrifts- og kursarrangement, eller arrangører av bedriftskurs og seminarer. Her kan du finne aktører som gjerne hjelper deg å arrangere seminarer, konferanser og møter slik at du kan fokusere på innhold og det faglige.

Om du er på utkikk etter små møtelokaler, lokaler med mange type størrelser og fasiliteter på rom eller store konferanselokaler så kan du finne det her. Om dere forventer få eller mange på seminaret så finnes det lokaler, som også passer ethvert budsjett.

Du kan også velge om du ønsker å arrangere et seminar sentralt i Oslo med tilgang til kollektiv trafikk, eller dere kan velge å ta en hel dag eller en hel helt litt utenfor som er retreat samtidig.

Aktiv i Oslo ønsker å være en side som gjør det enkelt å arrangere både seminar, møter og konferanser, samt selskaper og andre arrangementer. Ønsker du å være inne på denne oversikten? Ta kontakt med oss på redaksjonen@aktivioslo.no

Her kan du også finne selskapslokaler Oslo og møtelokaler Oslo