Søk i Aktiv i Oslo

F6 (byOSLO)

F6 er en av Oslos populære cocktailbarer, og det perfekte stedet for å arrangere bursdager, private fester og mindre eventer.

Sentral beliggenhet på Solli Plass

F6 er en intim og stilfull cocktailbar med mange cocktails på menyen. Helt siden stedet åpnet i 2009, har det vært et fast møtested for cocktail-elskere.

Det er enkelt å komme seg til Solli Plass, med både trikk og buss i umiddelbar nærhet, og t-banestoppet Nationaltheatret ligger bare ca. 5 minutter unna.

På F6 finner du et bredt utvalg av cocktails – både moderne og klassiske – og de lager også sine egne signaturdrinker. Baren er inspirert av, og reflekterer det hippe miljøet på Solli og Frogners tradisjonelle historie.

Les mer om F6.

Start kvelden på F6

Ta med gode venner og kolleger etter jobb og start kvelden i et lokale med god stemning der latteren sitter løst.

F6 er et populært sted med elegant innredning som innbyr til sosiale arrangement. Her kan man kan nyte en cocktail eller to i lystig lag med venner og kolleger. Blir dere en større gruppe, anbefaler vi å reservere bord for å sikre plass.

Et perfekt lokale for små arrangementer

I tillegg til å være et utested, kan man leie F6 som selskapslokale for små arrangementer og selskaper, som f.eks. bursdagsfeiringer, private fester og firmaarrangement.

Hele eller deler av lokalet kan leies, avhengig av antall gjester og anledning. Man kan også leie et chambre med tilgang til egen bar frem til kl. 22.00.

Cocktailkurs

F6 er kjent for å lage gode cocktails, så hvorfor ikke starte kvelden med en spesiallaget velkomstdrink til gjestene? Eller enda bedre – det går an å booke cocktailkurs og lære hvordan man blander cocktails av proffene.

Kapasitet

Lokalet har en maksimal kapasitet på 190 personer til mingling, og 40 personer til selskap med fingermat eller tapas.

Les mer om mulighetene på F6. 

Send melding til F6 (byOSLO)

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.