Søk i Aktiv i Oslo

Kaffistova

Kaffistova har nettopp blitt pusset opp - og her kan du holde til selskap midt i Oslo Sentrum. Man kan benytte to etasjer, så her kan du invitere til både små og store selskap.

Inviter til selskap i nyoppussede lokaler og med kvalitetsmat på bordet. Kaffistova tar imot selskap ved alle anledninger. Hit kan du legge din neste sommerfest, bursdag, firmafest, kick-off, bedriftsarrangement eller konfirmasjon.

Selskap & Event

Inviter til årets firmafest midt i Oslo Sentrum! Med mulighet for overnatting  på samme hotell, samt tilgang til offentlig transport finnes det ikke noe mer praktisk sted.

Lokalene er nyoppusset og her kan restauranten bordsette opp til 70 personer. På forespørsel kan det også tas imot opp til 150 gjester.

Lokalene består av to etasjer, og i kjelleren er det mulig å invitere til lukket selskap.

Julebord

Kaffistova er beryktet for sin gode julemeny. Her kan du invitere til julebord, og maten er garantert vellykket. Med fokus på tradisjonsmat og med 117 års erfaring, serveres kun det beste.

Ikke nøl med å sende en henvendelse hvis du har noen spørsmål elle rønsker omvisning. Kaffistova svarer deg direkte.

Konferanse & Møtelokaler

Med sin sentrale beliggenhet er Kaffistova er godt alternativ når du skal holde møter eller seminarer. Flere av møterommene har store vinduer og flott utsikt. De har også 1 møterom med en kapasitet på opptil 12 personer.

Send melding til Kaffistova

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.