Søk i Aktiv i Oslo

Oslo Event Hub

Oslo Event Hub er et stort, luftig og selskapslokale i Oslo sentrum med flere saler som kan brukes til alle typer arrangementer - med eller uten bespisning. Dette er et av Oslo`s største og mest særegne lokaler!

Oslo Event Hub (tidligere Gamle Museet) åpner for gjester november 2022.

– En mer high-tech, innovativ og multifunksjonell versjon av tidligere Gamle Museet
-Flere og nye løsninger for sømløs gjennomføring av arrangementer. Både fysiske, hybride og digitale
-Samme fantastiske servicen
-Mulighet for ekslusiv leie og egne tilpasninger for ditt event

Lokalet er ett av Oslos mest unike og attraktive eventlokaler, som passer ypperlig til konferanser, selskaper, messer og de fleste andre typer events.

Kapasitet: 900 gjester.

Les mer om lokalene. 

Gangavstand til Oslo S

Oslo Event Hub ligger i Dronningens gate 4, en kort gåtur fra Oslo S og all kollektivtrafikk.

Skreddersydd arrangement

På Oslo Event Hub kan du få ditt eget skreddersydde arrangement, ved hjelp av dyktige prosjektledere som har lang erfaring med alle typer events. De bistår deg og din bedrift med alt fra matbestilling til plassering av bord og stoler. Her er det muligheter for både små og store sammenkomster – privat eller i jobbsammenheng.

Selskapslokale med mange muligheter

Oslo Event Hub kan leies til bryllup, julebord, firmafest, bursdag, bankett og andre små og store selskap. Lokalet har en maks kapasitet på 900 personer og kan tilpasses etter behov.

Bryllup

Lokalene er nyoppusset i 2022. Lokalet er svært fleksibelt og kan benyttes akkurat slik dere selv måtte ønske. Vi sørger for en sømløs overgang fra middag til fest, og har en dedikert personlig planlegger som bistår med planlegging fra begynnelse til slutt.

Julebord for bedriften

Til julebordet er Oslo Event Hub et ypperlig valg. Lokalet er stort og romslig, og har en egen sal med scene og dansegulv dersom man ønsker å leie underholdning. Det er også mulig å arrangere temafest på julebordet, med mulighet for bilde- og videoeksponering på de ulike skjermene/lerretene rundt omkring i lokalet.

Fagdag med påfølgende firmafest

Oslo Event Hub brukes også mye som konferanselokale som kan leies til halv- og heldagsarrangement. Her kan man arrangere firmafest eller middag etter en konferanse eller seminar.

 

Kontakt Oslo Event Hub

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.