Søk i Aktiv i Oslo

Oslo Event Hub (byOSLO)

Oslo Event Hub er et eventlokale på over 2000 kvm og ligger midt i hjertet av Oslo sentrum. Lokalet er nyoppusset, har kapasitet til opptil 850 gjester, og kan ta absolutt alt av eventer. Her ligger alt til rette for WOW-opplevelser med iøynefallende lysinnstallasjoner, toppmoderne teknisk utstyr og lekker oppdekking!

Et eventlokale der kun fantasien setter grenser!

Da Oslo Event Hub består av flere områder og saler, kan enten hele lokalet brukes samlet, eller kun deler av det. Alt etter antall personer og hva man ønsker og har behov for.

Lokalet passer like fint til en gruppe på 80, som til en gruppe på 500. Her kan man også tilpasse type oppsett etter ønsker og behov. Mulighetene er uendelige!

Hovedsalen kan ha 400 personer på langbord, mens med runde bord er det 250. I kinooppsett, 500 personer.

Salen Big Time kan dekkes opp til 130 personer på langbord og 90 personer med runde bord. I kinooppsett, 200 personer.

Benyttes hele lokalet, kan det dekkes lekkert opp til 600 personer på langbord. 850 gjester til mingling. Det aller meste er mulig!

Les mer. 

Skreddersyr ditt arrangement

Oslo Event Hub kan leies hele eller deler av dagen, men passer også perfekt til heldagsarrangement med avsluttende middag og fest på kvelden.

Lokalet er stort og åpent med en herlig atmosfære for selskap. Scenene kan også brukes til underholdning med artister og band eller standupkomikere e.l, og Oslo Event Hub bistår med å finne den rette underholdningen for å sette den perfekte stemningen for ditt event!

De tilbyr pakker både for dag og kveld og hvor man kan velge mellom ulike deilige menyer som passer akkurat til det opplegget dere ønsker. Enten det være seg konferansepakke med håndmat, buffet til konferansen, en klassisk 3-retters middag eller sittende eller stående tapasmeny på kvelden.

Er eventet mer en type mingelevent, kan kanskje fingermat eller canapeer være det riktige valget.

Oslo Event Hub har full skjenkebevilling til klokken 03:00 og de har forskjellige vinpakker som passer til valget deres av meny, i tillegg til flere barer som de kan plassere akkurat der de passer best i forhold oppsett og behov.

Finn ut mer om alle mulighetene.

Oslo Event Hubs lokaler kan brukes til alle typer events:

–     Kurs og konferanser

–     Workshops og Kick-offs

–     Messer og utstillinger

–     Møter og seminarer

–     Frokostmøter og foredrag

–     Mottakelser og produktlanseringer (Her kan man til og med kjøre inn biler)

–     Firmafester, julebord og sommerfest

–     Konserter og Moteshow

og mye mer.

Kort avstand til Oslo S

Med sentral beliggenhet i Dronningens gate 4, er det kort vei til all offentlig kommunikasjon med alle buss- og trikkelinjer i umiddelbar nærhet, 200 meter til nærmeste parkeringshus og ca. 5 minutters gange til Oslo S.

Send melding til Oslo Event Hub (byOSLO)

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.