Tips oss om arrangement
Registrer deg gratis her

Bursdag Oslo - Muligheter for bursdagsfest og bursdagsfeiring i Oslo

Bursdag Oslo  – fest på fødselsdager og andre store dager – spennende bursdagsselskap

Gratulerer med dagen!

Vil du ha en fest med fres må du finne på noe nytt og spennende. Et selskap er ikke bare et selskap. Det er din fest, og da kan det være fint med litt ideer til hvordan du best kan feire dagen, enten det er en barnebursdag, et jubileum, en ungdomsfest eller et utdrikkingslag. Nedenfor finner du en del forslag og tips til feiringen.

Andre sider med partyidéer på Aktiv I Oslo

Det kan kanskje også være smart å ta en titt på den siden vi kaller villmarksarrangementer og siden som heter fornøyelsessenter. Den første for deg som vil holde festen ute, den andre siden er for deg som vil feire inne. Vi har også en egen side for utleiere av selskapslokaler i Oslo og selskapslokaler i Norge.

Håper du får et hyggelig party, enten du har fødselsdag, du er jubilant av et annet slag eller du har en annen god eller dårlig grunn til å holde et selskap.

Se også vår side oversikt over gavebutikker.

Se også våre sider om artister og artistformidling og om festutstyr eller kanskje du vil leie et diskotek?

Nedenfor finner dere informasjon om ulike steder som tilbyr å lage barneselskaper og barnebursdager. Disse har spesialisert seg på bursdager og har ulike opplegg som skal sørge for at selskapet blir en suksess. Arrangjørene selger gjerne selskapene til pakkepriser som er overkommelige for foreldrene og aktivitetene som tilbys sikrer at barna har det gøy!

Hva er ekstra gøy?
Er en klovn det som skal til ? Eller en tryllekunstner?
Eller annen barneunderholdning?