Søk i Aktiv i Oslo

Cue – Oslos største biljardstue

Cue er en perle øverst på Grünerløkka. Med 36 biljardbord, nydelig mat og to barer med drikke av høy kvalitet, er Cue det perfekte stedet å dra med kollegaer, venner eller en date både ukedager og helger.

Oslos største satsing innen biljard

Cue har store luftige lokaler og et interiør som er basert på en 60/70-talls estetikk med innslag av ulike ikoniske kulturelle referanser. Stedet er perfekt for store og små grupper som ønsker å gjøre en aktivitet sammen. Enten en mot en, eller som lagspill. Alle biljardbordene er av typen Diamond som er av ypperste kvalitet og brukes blant annet i VM.

Flere av bordene er i separerte avdelinger som gjør det perfekt for større selskaper som ønsker å få en mer privat opplevelse. Cue har også egne instruktører på huset, noen av de beste i Norge, som kan bistå med kursing og veiledning i biljard.

Du finner flere komfortable loungeområder for dere som bare vil nyte god musikk og noe godt i glasset. I deres to barer finner du vin, øl, cocktails og klassiske drinker med “gullkant”. Kjøkkenet lager autentisk italiensk pizza, Panouzzo, tapas og andre spennende småretter/snacks som passer deres drikkemeny.

Husets lydsystem er av høy kvalitet som egner seg bra til konserter, foredrag og presentasjoner – både til fest og jobbsammenheng. Cue har kapasitet til 500 personer.

Les mer.

Trenger du lokaler til privat selskap?

Cue har mange muligheter for deg som ønsker lokale til et privat selskap. I loungen kan du booke et bord for opptil 8 personer per sittegruppe. Her kan dere nyte italienske gourmet-pizza og velge noe godt fra deres rikholdige drikkemeny som passer til maten eller selskapet.

De har også et separat arrangementsrom med 4 biljardbord og egen bar som er godt egnet for private selskap og firmaeventer for 20-70 personer.

Ved større arrangement kan arrangementsrommet kombineres med loungen som ligger i tilknytning, med kapasitet på inntil 100 personer. Passer bra til f.eks. møter, konferanser, konserter o.l.

Trenger du en vert/vertinne, instruktør, turneringsleder eller ekstra serveringspersonell? Alt kan tilpasses til dine ønsker og behov.

Det er også mulig å booke en av deres biljardproer som lærer deg/dere teknikk og tips/triks, evt. som et innslag i et arrangement, eller bare en privat protime til deg som ønsker å bli bedre i den edle kunsten å putte baller i hull.

Green room
Ren biljardavdeling. Halvseparert med 6 biljardbord og kapasitet til 50 personer. Kan bare bookes torsdager, fredag og lørdag.

Eventrom
Eksklusivt separert rom som kan tilpasses og dekoreres etter ditt behov. 4 biljardbord, sittegrupper og egen bar. Kapasitet til 70-100 personer, og passer til kick-off, firmafest, bursdager, julebord og andre eventer.

Scene med lounge
Tilrettelagt for spising og drikking. Med scene, dansegulv, store sittegrupper og vindusplass passer dette godt til konserter eller selskap/konferanse/event i alle størrelser opp til 100 personer.

Les mer om lokalene.

Arrangementer hos Cue

Cuesday, en annerledes tirsdag.
Hver tirsdag spanderer Cue de 2 første timene med spilling. Det blir DJ, biljard og fest.

Se alle arrangementer.

Send melding til Cue – Oslos største biljardstue

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.