Søk i Aktiv i Oslo

Mad Goats AS

Mad Goats tilbyr turer i kajakk som passer for alle! Her kan du bli med på guidede turer ned Akerselva eller ute på Oslofjorden, og de tilbyr også morsomme aktiviteter som innslag under teambuilding og utdrikningslag.

Guidet kajakktur ned Akerselva (1,5 time)

Se Oslo fra en helt ny side – og oppdag en ny side ved deg selv. Finn din indre «Mad Goat», og bli med på en guidet padletur ned Akerselva!
Turen starter ved Mathallen på Vulkan. Herfra padles det gjennom hjertet av Oslo, hvor Akerselva er omkranset av flotte historiske bygninger så vel som nye. Det padles gjennom en 500 meter lang tunnel, som ender i Oslofjorden. Passende nok, avsluttes turen gjennom Oslo ved å padle rundt landemerket Operahuset.

I tillegg til å være en minneverdig tur, er elvepadling ned Akerselva en ypperlig start for nybegynnere og barn som aldri har prøvd kajakk før. Aldersgrense 10 år.

Les mer og bestill turen her>>

Guidet kajakktur i Oslofjorden (2,5 timer)

Oslofjorden er en populær turistdestinasjon, og mange tar ferjer til øyene som ligger der. Er du en av dem som heller ønsker et eventyr? Da kan du bli med på en guidet kajakktur rundt Hovedøya.

Redd for at du ikke har nok erfaring med kajakk og padleåre? Det trenger du ikke, for denne turen er tilrettelagt for eventyrlystne familier og nybegynnere, så vel som erfarne kajakkpadlere. Stoler du ikke helt på deg selv, kan du velge om du vil padle din egen kajakk eller en dobbel havkajakk sammen med følget ditt.

Les mer og bestill turen her>>

Havkajakk-kurs

Mad Goats Kajakkskole tilbyr ulike kurs som vil utfordre og hjelpe deg uavhengig av nivå.
Kurs i havkajakk holdes bak Operahuset, Kirsten Flagstads plass 38.

Introkurs – Lær grunnleggende sikkerhet, mestring av ustyr og kajakk. Få våttkort.
Grunnkurs – For deg som vil lære mer om havkajakk. Få våttkort
Teknikkurs – For deg som vil bli en ordentlig god kajakkpadler
Eskimorulle – Lær teknikkene som gir deg muligheten til å «rulle rundt» i kajakk
Privattime – både for nybegynnere og viderekomne padlere

Les mer om kursvarighet og priser her>>

Teambuilding og utdrikningslag

De dyktige instruktørene er ikke fremmed for å ha det gøy på vannet, og skreddersyr et opplevelsesrikt og morsomt arrangement med trygge rammer. Enten dere vil padle ned Akerselva, ta en guidet tur i Oslofjorden eller utforske andre steder enn Oslo og Akershus.

Les mer om tilbudene her. 

Guided SUP Tur Sentralt i Oslo – Opplev Oslofjorden fra et SUP brett!

Bli med på SUP tur, sammen utforsker dere Oslo sentrum – fra sjøen! Oppmøte ved siden av det berømte Operahuset, og så snart de profesjonelle instruktørene har hjulpet deg å finne roen og balansen på brettet, starter ferden.

Dere starter med å padle rundt ved siden av Operahuset og den kjente flyte skulpturen «She Lays». Her får du muligheten til å ligge ned på brettet, hvile, kjenne på vannet under deg og nyte synet av den blå sommerhimmelen over deg. Eller du kan velge å sitte, rolig på brettet og titte på byen rundt deg, det er ganske interresant og oppleve byen fra dette perspektivet. Etterhvert padler dere videre bort til Akerselva kanalen for å se på det nye Munch Museumet. 

Når dere er ferdig med «sight-seeing» padles det videre bort til den nye Sørenga badstueplattformen for bading og lunsj.

Om du ønsker å avslutte med en runde i badstuen, kan du finne mer informasjon om Sørenga badstueflåte her:  https://www.sbha.no  Når du padler med Mad Goats får du være en time i badstuen for kun 100 kr! På badstuen kan du ha med deg medbragt drikke og mat, det er grill der du kan bruke. De har også garderobe og toalett. 

Akerselva SUP tur + Valgfri badstue!

Padle ned Akerselva på  SUP brett og opplev Oslo fra et nytt og spennende perspektiv! Kanskje du oppdager en ny side ved deg selv også – din ville side! Bli med på tur og omfavn din indre «Mad Goat» samtidig som dere flyter nedover Akerselva og ut i den skjønne Oslofjorden.

Det er oppmøte i Grunerparken, som ligger på andre siden av elven ovenfor mathallen. Nærmeste adresse er Nordre Gate 2. Herfra padler dere gjennom Grunerløkka og Grønland, så ut til Oslofjorden – Men, først skal dere gjennom en 500 meter lang tunnel under Oslo Sentralstasjon!

Akerselva er spekket full med både historie og kultur, som gjør dette til en av de mest opplevelsesrike aktivitetene i Oslo!

Avslutningsvis padles det nedover Akerselva kanalen, langs det nye Much Museumet, før turen avsluttes rett ved siden av det berømte Operahuset. 

Referanser

“Gjennomført en fantastisk helg med grunnkurset til Mad Goats. Vi lærte mye, og følte oss trygge i kajakken. Instruktør Halvdan var lun, rolig og tok oss sikkert redningsøvelsene. Det ble også mye tid til lek og morro. Vi fikk også låne lavvo for overnatting på Langøyene. Dette gjorde hele turen til en miniferie.”

Solfrid Alstad Hanna

“Var med på årets siste kajakktur ned Akerselva. Fantastisk tur med flinke og morsomme arrangører. Turen passer for alle.”

Lene Paulsen

“Utrolig bra opplegg! Instruktøren var veldig flink, og det gjorde dette til en hyggelig opplevelse selv for meg som var nybegynner.”

Jenny Skytte Sætra

 

Send melding til Mad Goats AS

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.