Søk i Aktiv i Oslo

Mad Goats AS

Mad Goats tilbyr turer i kajakk som passer for alle! Her kan du bli med på guidede turer ned Akerselva eller ute på Oslofjorden. Mad Goats leier også ut kajakk, SUP og har flytende badstuer på Tjuvholmen. De tilbyr også morsomme aktiviteter for teambuilding og utdrikningslag!

Mad Goats Norge tilbyr et bredt utvalg av opplevelser i Oslo, og her kan du også få tatt Våttkort-kurs!

Akerselva kajakktur og packraft-tur

En kajakktur eller en packraft-tur i Akerselva er en unik opplevelse hvor du padler gjennom hjertet av Oslo og ut i Oslofjorden. Et morsomt eventyr for hele familien eller vennegjengen. Dette er en nybegynnervennlig tur som ikke krever tidligere erfaringer.

Mad Goats garanterer moro og spenning på elva, etterfulgt av store smil og forståelse for hvorfor den er kjent som den beste kajakkturen i Oslo! Kapasitet til opptil 50 personer per tur.

Les mer om Akerselva kajakk- og packraft-tur.

Guidede kajakkturer på Oslofjorden

Bli med på en guidet havkajakktur og utforsk Oslo-øyene. Alt utstyr følger med og ingen kajakkerfaring kreves for å delta. Disse turene varierer fra 2 til 4 timer og passer for alderen 10+. Alt du trenger er å møte opp med et smil, passende klær til dagens vær, solkrem og en vannflaske.

Oslofjorden er et paradis for kajakkpadlere, og i sommermånedene er det herlig å bade i sjøen, så husk å pakke med deg badetøy også!

Destinasjoner: Oslo havnepromenade, Hovedøya, Gressholmen og Bygdøy Penisula.

Kapasitet er 20 personer per tur, med mulighet for opptil 40 personer etter avtale.

Les mer om guidede kajakkturer.

Planlegger du teambuilding eller utdrikningslag?

Akerselva og Oslofjorden er som to store lekeplasser, og Mad Goats har mange spennende opplevelser du kan velge mellom! Hva med å ta et kajakkurs eller -tur og avslutte i en flytende badstue etterpå?

Mad Goats bidrar til å gjøre arrangementet ditt uforglemmelig, og kan tilby aktiviteter i alt fra 2 til 5 timer, til et arrangment over to dager med mulighet for overnatting. Egner seg for grupper fra 5 – 50 deltakere.

Les mer om utdrikningslag- og teambuildingsaktiviteter.

Leie kajakk i Oslo?

Mad Goats mener Oslofjorden utforskes best i kajakk, og de tilbyr derfor selvbetjent kajakkutleie på Oslofjorden. Du kan ta en kajakk ut til de omkringliggende øyene, eller padle langs den sentrale havnen – eller gjøre begge deler! Uansett hva du bestemmer deg for, har du et episk GOAT-eventyr i vente.

Våttkort kreves av minst én i gruppen ved kajakkutleie fra Mad Goats.

10 kajakker er tilgjengelig på lokasjonen, men flere kan legges til etter avtale.

Les mer om kajakkutleie i Oslo.

Mad Goats tilbyr utleie av SUP-brett. SUP er en nybegynnervennlig vannaktivitet for hele familien eller vennegjengen. Nyt omgivelsene mens du padler i Oslofjorden, sjekk ut kanalen ved Astrup Fearnley-museet og ta en rask svømmetur ved Tjuvholmen sjøbad.

SUP-utleie er en perfekt utendørs aktivitet å kombinere med et besøk i en flytende badstue etterpå.

10 SUP-brett er tilgjengelig på lokasjonen, men flere kan legges til etter avtale.

Les mer om SUP-utleie i Oslo.

Badstu og bading i Oslofjorden

Nyt en autentisk nordisk badstue-opplevelse og isbading i Oslo! Mad Goats har selvbetjente flytende badstuer på Tjuvholmen. Badstuene er bygget i nordisk minimalistisk design, nesten utelukkende laget av tre, med store vinduer som vender ut mot Oslofjorden.

Her kan du booke en privat badstue for opptil 10 personer (svært populært!), eller booke plass i en av de offentlige øktene der badstuen deles med flere.

Mad Goats tilbyr også badstue-medlemskap fra 1 måned til 1 år.

Badstuer er flotte steder å henge med venner, eller få nye, mens man nyter en sunn, morsom og forfriskende opplevelse!

Kapasitet: 20 personer.

Les mer om badstuene her.

Kajakk-kurs og Våttkort

Mad Goats holder 3-timers NPF Våttkort*-introkurs i Oslo sentrum med morsomme og erfarne instruktører. Dette er et nybegynnerkurs i kajakk, slik at du lærer å padle kajakk i et trygt og sakte tempo i et morsomt miljø. Ta med vennene dine, eller kom og møt nye!

Når du har fått ditt våttkort kan du leie kajakker på Mad Goats lokasjoner i Oslos sjøkant: Tjuvholmen, Bjørvika og på Lysaker.

Kurset inkluderer kajakkutstyr som sikrer at du holder deg varm og fornøyd. Kapasitet er 20 personer per tur, med mulighet for opptil 40 personer etter avtale.

Mad Goats kan også arrangere nybegynnerkurset Packraft-Våttkort, enten som et 3-timers introduksjonskurs, eller to-dagers grunnkurs.

Les mer om Våttkort kajakk-kurset.

*Våttkort er Norges Padleforbunds (NPF) kursbevis for gjennomført sertifiserte kurs i kano- eller kajakkpadling.

Facebook: Mad Goats Norway
Instagram: @madgoats_norway,  @madgoats_saunas,  @madgoats_paddling

Send melding til Mad Goats AS

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.