Søk i Aktiv i Oslo

Båttur Oslo – Vil du en tur ut på Oslofjorden?

Båttur Oslo – Her finner du båter som tilbyr båttur på Oslofjorden. Oslo har charterbåter i alle størrelser, og fjordturer med alt fra selibåter til RIB.

En båttur Oslo eller et fjordcruice på Oslofjorden byr på vakkert sjølandskap, med utsikt til Oslo og og et mylder av hyggelige øyer. Innseling til Oslo regnes av mange som verdens vakreste innseling til en hovedstad. Oslos beliggenhet i enden av Oslofjorden byr på uendelig muligheter for en dag på fjorden.

Båtturer for grupper av ulik størrelse

På denne siden finner du det du trenger hvis du vil ha med deg en både en liten eller stor gruppe ut på en båttur på fjorden. Det er mange båter å velge mellon og mange ulike tilbud. Du kan reise på fisketur med skøyte, på fjordcruise med en yacht eller en gammel seilskute.

Ulike typer båter

Båtene du kan chartre varierer i størrelse og en båttur kan tilpasses de fleste grupper. Oslos charterbåter ligger sentralt ved Rådhusbryggene, på Aker Brygge eller langs Akershusstranda og gir derfor gode muligheter for en kompinasjon med barbesøk og lignende i land etter båtturen.

Båttur Oslo kan også være et fint avbrekk i en konferanse, med for eksempel et lunsjcruice. Bryggene er i gangavstand fra mange lokaler i Oslo.

Her kan du også finne aktører som tilbyr båtutleie Oslo.

Underholdning på båttur

Det er et utall selskaper og turarrangører som tilbyr charterbåter, tilbudene spenner fra tre-retters middag av ypperste klasse ombord, til reker på dekk når det kommer til båttur Oslo. Mange tilbyr levende musikk, slik at dere kan danse på dekk, noen har tilbud om aktiviteter på land, som ilandstigning på øyer, grilling, vannsport og konkurranser av ulike slag.

En tur på fjorden er en sikker vinner hos firmaer som sommerfest, men en tur på sjøen kan også være svært spennende og stemnigsfullt om høsten og vinteren. Har du lyst til ha et litt annerledes bryllup eller jubileum, eller kanskje du skal arrangere sommerfest eller en kick-off for firmaet? Hvorfor ikke ta en båttur Oslo?

 

Oversikt over hvor du kan finne ut hvordan du kan ta deg en båttur ute på Oslofjorden, enten om dere er få eller mange. Bli med på rekecruise eller ta hele sommerfesten ute på sjøen! Tilbyr du båttur i Oslo og ønsker en oppføring her? Send en epost til redaksjonen@aktivioslo.no.