Båttur Oslo. Ser du etter båttur eller fjordcruise i Oslo?

Båttur og fjordcruise i Oslo?

…eller litt lengre avsted?

Et fjordcruice på Oslofjorden byr på vakkert sjølandskap, med utsikt til Oslo og og et mylder av hyggelige øyer. Innseling til Oslo regnes av mange som verdens vakreste innseling til en hovedstad. Oslos beliggenhet i enden av Oslofjorden byr på uendelig muligheter for en dag på fjorden.

Her finner du det du trenger hvis du vil ha med deg en liten eller stor gruppe ut på en båttur på fjorden. Det er mange båter å velge mellon og mange ulike tilbud. Du kan reise på fisketur med skøyte, på fjordcruise med en yacht eller en gammel seilskute. Båtene du kan chartre varierer i størrelse og en båttur kan tilpasses de fleste grupper. Oslos charterbåter ligger sentralt ved Rådhusbryggene, på Aker Brygge eller langs Akershusstranda og gir derfor gode muligheter for en kompinasjon med barbesøk og lignende i land etter båtturen. Et fjordcruice kan også være et fin avbrekk i en konferanse, med for eksempel et lunsjcruice. Bryggene er i gangavstand

Det er et utall selskaper og turarrangører som tilbyr charterbåter, tilbudene spenner fra tre-retters middag av ypperste klasse ombord, til reker på dekk. Mange tilbyr levende musikk, slik at dere kan danse på dekk, noen har tilbud om aktiviteter på land, som ilandstigning på øyer, grilling, vannsport og konkurranser av ulike slag. En tur på fjorden er en sikker vinner hos firmaer som sommerfest, men en tur på sjøen kan også være svært spennende og stemnigsfullt om høsten og vinteren. Har du lyst til ha et litt annerledes bryllup eller jubileum? Hvorfor ikke ta en båttur?