Søk i Aktiv i Oslo

Wright Cruises

Inviter til fest på din private yacht! Se Oslofjorden og alle de små øyene rundt Oslo. Nyt forfriskende drikker og slapp av når du blir guidet gjennom fjorden. Dette er den største og mest lukseriøse yachten i Oslofjorden.

Her kan du invitere til alle type feiringer og eventer. Ta med firmaet på en unik teambuilding, eller kunder med på en middag.
Du kan også invitere til bursdag og utdrikningslag.

Båten tar maks 12. personer.

Firmaarrangement / Businessmiddag

Inviter ansatte eller kollegaer på den ultimate Oslofjordturen. Her kan det inviteres til middag, eller dere kan ta en kveldstur og få en guidet tur rundt i Oslofjorden. Mulighetene er mange, opplevelsen er uansett fantastisk. Ta kontakt, så hjelper Wright Cruises deg med et skreddersydd opplegg i deres fantastiske yacht.

La utdrikningslaget få oppleve Oslo fjorden på den ultimate måten.

Wright Cruises kan tilby fjord cruise for utdrikningslag med sin Princess 75. Her er det ikke spart på noe, få servert mat og drikke ombord mens dere cruiser rundt og føler hvordan det er og være konge/prinsesse på sjøen.

Wright Cruises legger opp slik at dere kan få det ultimate fjordcruiset for utdrikningslaget, og ett minne som blir med dere for alltid.

Dere kan booke inn hele laget fra 1 time til en hel dag om dere ønsker.

Les mer. 

Send melding til Wright Cruises

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.