Søk i Aktiv i Oslo

RIB Oslo

RIB Oslo er Oslofjordens leverandør av båt og sjøopplevelser. Bli med på tur med Norges lengste, største og tøffeste charter RIB. De har også utleie for grupper i alle størrelser hele året.

Her er hovedfokuset RIB og seiling for grupper på 2-200 personer.  De gir deg det ”kicket” du søker enten det er fart, hav, bølger, vind, naturperler m. m. Fokus er alltid på trivsel og sikkerhet.

RIB og seiling med passer alle voksne personer med normal fysisk helse uansett alder og kjønn. De tilpasser fart og utfordring etter deres ønske. Du skal være glad for at du har vært på tur og ikke ”bare glad for at du overlevde”!

De arrangerer RIB events langs hele kysten. Dette passer til firmaturer, utdrikningslag, kick off, sommerfest, julebord, rebusløp og som aktivitet før, under eller som en del av et arrangement.

RIB er en meget stabil og sikker båt, med hardt skrog, oppblåsbare slanger langs relingen og stor motor. Alle deltagere får flytedresser eller vester, jakker og bukser, skibriller og votter. Alt etter vær, føre, behov og ønsker.

RIB Oslo arrangerer også andre former for opplevelser på sjøen. De tilbyr seilturer, firmaturer med seilskuter, utdrikningslag, fiske fra båt osv. Du finner mye om dette på denne nettsiden. Send de mail dersom det er noe de kan hjelpe deg med.

Deres skippere er av de som kjenner fjorden best, er best skolert, har stor fokus på sikkerhet og har båter og utstyr som egner seg for all slags vær og føre.

RIB

RIB kan brukes til så mangt. RIB Oslo tilbyr mange forskjellige aktiviteter.

Les mer om alle deres aktiviteter. 

Seiling

RIB Oslo og Nextwave tilbyr 10 stk like Jeanneau SO 49 fots seilbåter. Dette er de flotteste like seilbåtene i hele Oslofjorden. De kan tilby seiling i varierte former; Seilekurs, turseiling og regatta i form av fleetrace med flere båter og match race hvor kun 2 båter seiler mot hverandre.

Les mer om seiling her.

Fiske

RIB Oslo arrangerer fiske med stang, bunnsnøre, åleruser, tegner og garn. De kan anbefale en frisk fiskeopplevelse kombinert med en deilig båttur i Oslofjorden.

Les mer om fiske. 

Send melding til RIB Oslo

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.