Søk i Aktiv i Oslo

Norway Yacht Charter / Båtservice Sightseeing

Norway Yacht Charter leier ut båter med servering av mat og drikke, båtene passer de fleste anledninger som firmaturer, bryllup, jubileer og sommerfesten. Ta med kollegaer, venner eller familie på en fantastisk opplevelse på Oslofjorden.

Norway Yacht Charter administrerer tre seilskuter, en motoryacht Grace, to sightseeingbåter og to ferger (Bygdøyfergene). Fartøyene benyttes for lunsj og kveldsturer på Oslofjorden. Skipperen lar vanligvis vær og vind bestemme ruten for turen, men legger ofte opp til at ankeret kastes i en lun vik etter en times tur, slik at maten kan serveres.

Firmaturer

Båtturer for de ansatte er et meget populært tiltak blant byens bedrifter. Legg sommerfesten på båt!

Representasjon

Båtene deres har i alle år vært flittig brukt til representasjon – både av bedrifter og myndigheter. De tilbyr alt fra buffeer til 5-retters middager (motoryachten). Yachten Grace har egen kokk.

Bryllup, sommerfester og jubileer

De arrangerer stadig flere private selskaper ombord på båtene. Båtene er ofte ledige i helgene fordi bedriftsmarkedet primært etterspør hverdagene.

Venneturer har blitt mer og mer populært de siste årene, og i lavsesong kan man få en fin ettermiddagstur med eller uten mat.

Fartøyene

Se alle fartøyene her >>

Sightseeing med båt

Båtservice Sightseeing tilbyr båtsightseeing i Oslofjorden. De tilbyr 7 forskjellige turer som virkelig viser fram hovedstaden fra sin beste side, nemlig sjøsiden:

  • Fjord sightseeing
  • Sommerkveld på Oslofjorden
  • Bluescruise
  • Rockecruise
  • Jazzcruice
  • Vinter Fjordsightseeing
  • Oslo horisont – vinter – med fiskesuppe inkludert – NY!

Les mer om de forskjellige sightseeingturene her >>

Send melding til Norway Yacht Charter / Båtservice Sightseeing

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.