Søk i Aktiv i Oslo

Norway Yacht Charter / Båtservice Sightseeing

Norway Yacht Charter leier ut båter og arrangerer båtturer og sightseeing til firmaturer, bryllup jubileer og fest! Her kan du få deg en flott tur i vakre båter på Oslofjorden.

Båtservice Sightseeing og Norway Yacht Charter

Norway Yacht Charter administrerer seks seilskuter og fire representasjonsbåter. Fartøyene benyttes primært av norske og utenlandske bedrifter, for lunsj og kveldsturer på Oslofjorden. Skipperen lar vanligvis vær og vind bestemme ruten for turen, men legger ofte opp til at ankeret kastes i en lun vik etter et par timers tur, slik at maten kan serveres.

Firmaturer

Båtturer for de ansatte har blitt et populært tiltak blant byens bedrifter. Norway Yacht Charter tilbyr firmaturer på de samme båtene som også blir benyttet til representasjon, det blir satt pris på!

Representasjon

Båtene deres har i alle år vært flittig brukt til representasjon både av bedrifter og myndigheter. Den uformelle stemningen ombord gir et godt samtalemiljø, som verdsettes av såvel norske som utenlandske gjester. De tilbyr alt fra enkle buffeer til 5 retters middager. Restaurantens kokker står for tilberedningen ombord.

Bryllup og jubileer

De arrangerer stadig flere private selskaper ombord på båtene. Standarden står ikke tilbake for noe selskapslokale, og båtene er ofte ledige i helgene, fordi bedriftsmarkedet primært etterspør hverdagene.

Fartøyene

Se alle fartøyene her >>

Sightseeing med båt

Båtservice Sightseeing  tilbyr båtsightseeing i Oslofjorden. De tilbyr 7 forskjellige turer som virkelig viser fram hovedstaden fra sin beste side, nemlig sjøsiden:

  • City cruise Hop on – hop off
  • Fjord sightseeing
  • Selected city sightseeing
  • Grand tour of Oslo
  • Norwegian evening on the fjord
  • Jazzcruice
  • Bluescruise
  • Vinter Fjordsightseeing

Les mer om de forskjellige sightseeingturene her >>

Kontakt Norway Yacht Charter / Båtservice Sightseeing

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.