Søk i Aktiv i Oslo

MS Bjørvika

MS Bjørvika er Oslofjordens beste «flytende arena», som passer til både events, kick off, kurs & konferanser, firmafester, julebord, bursdager, bryllup og andre feiringer. Baren har alle rettigheter.

Et annerledes event i unike omgivelser

På folkemunne blir MS Bjørvika gjerne omtalt som «Kulturbåten». Ferjen har byens mest unike scene, med inhouse PA (lydanlegg) både oppe på dekk og innendørs under dekk.

I sommersesongen tilbyr de hovedsaklig cruise. Total kapasitet er 240 personer (NB: Minimum 70 personer for å reservere). På øvre dekk byr de på en magisk stemning med palmer og planter, lyslenker og fargerike benker/bord illustrert av kunstnerne som har malt båtenes egenartede fasade.

På MS Bjørvika finnes mange muligheter – alt fra stående publikum til sittende gjester med bord og benker. Turene varer i minimum 3 timer til sjøs og inntil 2 timer til kai.

På vinterstid byr de på magisk stemning til kai med deres oppvarmede telt på øvre dekk. Her er det plass til 150 personer sittende inne i teltet. Under dekk, nede i «Klubben», er det også god plass. Der er det sittegrupper med inntil 80 plasser eller ståplass opp til 140 personer, dansegulv og stor 360 grader bar.

De tilbyr organisering av mat sammen med deres cateringpartner, hvilket gir dem et bredt spektre av meny, men det er ikke spiseplikt.

Her kan du lese mer. 

Send melding til MS Bjørvika

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.