Søk i Aktiv i Oslo

Oslo Adventure and Yachting

Oslo Adventure er arrangør av fjordcruise i Oslofjorden med alle rettigheter ombord. De kan skreddersy pakker for utdrikningslag, bryllup, bursdager, vennefester, eller kanskje du skal holde firmafest med jobben?

Ta med venner, familie eller bedriftskunder på en båttur i Oslofjorden.

Oslo Adventure er arrangør av fjordcruise i Oslofjorden med alle rettigheter ombord. De kan skreddersy pakker for utdrikningslag, bryllup, bursdager, vennefester, eller kanskje du skal holde firmafest med jobben?

Båten har kapasitet på opp til 12 personer. Er det ønskelig med større grupper, er det mulig å fikse dette.

Les mer om båten. 

Noe å feire? Ta festen til sjøs! 

Du trenger ikke reise langt til sjøs for å ha gleden av luksusen ombord i deres splitter nye Galeon 390FLY! Ta en tur langs Oslos brygger og se byen fra sjøsiden; Operaen, Vippetangen, Rådhusbrygga og Aker Brygge. Kos deg med venner eller kollegaer og se på livet på Aker Brygge fra båtdekk, og om du ønsker kan du unne deg en skål med folket som sitter på Lekter’n. Her får du en lukseriøs og forfriskende fest!

Ta med kollegaer eller kunder med på tur til Oscarsborg

Belønningstur for firmaets ansatte eller kundepleie, legg årets firmatur til Oslo’s skjærgård. Ta med kollegaene dine på en forfriskende firmatur på Oslofjorden. Start i Oslo og få med Oslofjordens idyll på den 2 timers lange båtturen til Oscarsborg festning. Her får du en firmatur utenom det vanlige!

Les mer. 

Gjør som båtfolket – nyt sommeren i vindstille middagsbukta

Middagsbukta – båtfolkets paradegate! Dette er Oslos båteieres egen lille hemmelighet! Pga beliggenheten er det nesten alltid tilnærmet vindstille i dette smale sundet mellom Brønnøya og Langåra i Vestfjorden utenfor Asker og Bærum. Derfor er dette et perfekt sted å tilbringe en deilig sommerdag sammen med venner eller kollegaer.

Skreddersy ditt eget opplegg. Ocean Adventure ordner det meste!

Hvordan ser din drømmedag ut? Noe å feire? Oslo Adventure samarbeider med flere cateringselskap og har alle rettigheter ombord. Send de gjerne en forespørsel og fortell hva du har lyst til – så får du et raskt svar.

Priser

Leie av båten er 4600,- pr time, og minimum 3 timer båtleie.

Send melding til Oslo Adventure and Yachting

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.