Søk i Aktiv i Oslo

KOK Oslo

Badstubåten KOK ligger ved Langkaia overfor Operaen i Oslo, og er den nyeste flytende sauna i Oslo. Her kan du ta med venner og kollegaer på en unik badstueopplevelse. Enten ved kai, eller ute på oslofjorden.

Badstubåten KOK Oslo, en flytende sauna i Oslo

Det er plass til opp til 10 personer inne i badstuen, og når det fortsatt er mildt i været kan vi ta imot 15 gjester ved brygga. Saunaen har en meget effektiv og rentbrennende vedovn.

Store vinduer slipper inn mye lys uten å dugge og gir fin utsikt mot Operaen, Lamda og Sørenga. I forrommet før du kommer inn i selve badstuen er det behagelig temperatur. Her er det fint å sitte og slappe av innimellom badstu og bad.

Les mer her.

Bursdag, utdrikningslag

KOK Oslo passer perfekt for vennegjenger. Feir bursdagen eller ta med utdrikningslaget og opplev sauna på Oslofjorden på sitt beste.

Firmaarrangement

KOK Oslo er det ultimate supplement til ditt firmaarrangement! Ta med kollegaene til saunaen, dra ut på Oslofjorden med den, eller ta med badstuen og legg til kai ved lokalene hvor festen skal være som et supplement til festen.

Eller, hva med å fremme helse og velvære, og ha et fast tidspunkt i uken som kun er tilgjengelig for dere?

Les mer her.

På cruise med badstuen

Vanligvis ligger badstuen til kai når gjester besøker den, men KOK kan også leies for ved spesielle anledninger. Da tar en skipper dere med ut rundt øyene i indre Oslofjord. En elektrisk motor drevet av solkraft gjør at båten flyter stille avgårde mens gjestene kan sitte inne i den varme saunaen og se Oslo gli forbi.

Når isen ikke ligger på fjorden tilbys det saunabåttur med KOK. Da tar de med gjester rundt i indre Oslofjord i 4 timer eller mer. Det er plass til 10 personer. Badstuen er vedfyrt, båten går for elektrisk motor og har solceller på taket. Dermed er den helt stillegående, og gjester kan nyte fjordutsikten i fred og ro inne i den varme badstuen.

Les mer om et helt unikt badstue-fjordscruise her

Send melding til KOK Oslo

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.