Søk i Aktiv i Oslo

Fjordtokt Båt & Badstu

Endelig har det kommet en flytende badstu på Oslo vest! Fjordtokt tilbyr nå både båtturer med seilskute på Oslofjorden og flytende badstu for avslapning og restitusjon. Perfekt i en hektisk hverdag, eller som het ramme for ditt arrangement.

Fjordtokt Båt & Badstu sin flytende badstu ligger som den eneste på Oslos vestkant. Den er flott plassert ute på moloen på Sollerud, kun 5 minutters gange fra Lysaker stasjon. 

Badstuflåta ligger i rolige, naturskjønne omgivelser med utsikt over Lysakerfjorden. Her kan du søke fred og ro, og nyte varmen og synet av flammene fra en rentbrennende vedovn med stor glassfront. Nyt et forfriskende sjøbad i rent og klart vann – sommer som vinter.

Arranger et event hos Fjordtokt Båt & Badstu

Passer utmerket for de som søker et rolig avbrekk med kontemplasjon eller meditasjon. Nærhet til knutepunktet på Lysaker gjør at det også egner seg godt til et vorspiel eller utdrikningslag, firmafest og julebord.

Det er også stor parkeringsplass. Du kan kjøre nesten helt frem og parkere bilen kun ett minutts gange unna varmen.

Fjordtokt Båt & Badstu sin badstu kan bookes til private arrangementer for 2, 3 eller 4 timer. Dette alternativet passer utmerket for utdrikningslag, firma-arrangement, vinterbadeklubber, eller vennegjenger som vil ha badstua for seg selv uten andre fremmede ombord. Her anbefales maks 12 personer.

Badstua kan også bookes til grupper som ønsker faste tider ukentlig.

De tilbyr også egne tidspunkt for Drop-in sessions i fellesbadstue der du kaaftern komme alene eller med noen få andre og dele badstua med andre gjester. For din komfort har det blitt satt et maks antall på 8 besøkende av gangen på drop-in fellesbadstu.

Les mer + finn åpningstider på Fjordtokt sine sider. 

Velkommen til Fjordtokt Båt & Badstu!

Send melding til Fjordtokt Båt & Badstu

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.