Søk i Aktiv i Oslo

Båtutleie Oslo – Vil du leie båt?

Tips til deg som vil leie en båt, liten eller stor, seilbåt eller motorbåt, i Oslofjorden eller i Hellas. Aktørene på denne siden tilbyr i hovedsak båtutleie Oslo til deg som vil være skipper selv. Endel har også andre tilbud.

Fra småbåt i Oslofjorden til seilferie i hele verden?

Nedenfor finner du båtuleie av alle typer båter, enten du er på jakt etter en mindre båt til en kort tur i Oslofjorden, en diger seilbåt i Middelhavet eller noe midt imellom.

Båter med kaptein

Er du ute etter en tur på fjorden for en liten eller stor gruppe, vår side om båtcharter og båtturer med skipper i Oslofjorden.

Små og stor båter i Indre Oslofjord

På denne siden har vi tatt med alt som finnes, eller alt vi har funnet av båtutleie Oslo. De aktørene som er med her på denne siden som driver båtutleie andre steder i Norge, leier ut større båter. På denne siden har vi dessuten kun tatt med båtutleie i saltvann, altså havgående båter.

Småbåter andre steder i landet

Utleie av båter til bruk i ferskvann, og mindre båter, som robåter, åpne småbåter og små seilbåter har vi på en egen side: Se utleie av småbåter. Vi du leie en kano? Sjekk vår side med oversikt over kanoutleie i hele Norge.