Søk i Aktiv i Oslo

RIB Oslo – Her kan du prøve rib og searafting

En tur med rib i Oslo er en fartsfylt og spennende opplevelse med båt. Med RIB får du fart, sjøsprøyt og vakker natur i herlig harmoni!

Her finner du en oversikt over aktører i Oslo som tilbyr forskjellige turer med RIB-båt i Oslofjorden. Med RIB kan du komme langt på en time og det er en av fordelene med disse båtene. En båttur som normalt tar mange timer er unnagjort på 20-30 minutter og det gir spennende muligheter. RIB-turene kan være rene spenningsturer med rask båt, skjøsprøyt og adrenalin, men kan båtene egner seg også godt til sightseeing i Oslofjorden. Mange av selskapene har innsiktfulle guider som kan fortelle mye du ikke viste om de spennede øyene og stedene i Oslofjorden.

En tur med RIB er en perfekt aktivitet for teambuildingen, utdrikningslaget, vennegjengen, familien eller kollegaer som bare vil gjøre noe annerledes og fartsfylt sammen!

Kombiner med aktiviteter

Turer med RIB har blitt populært, og de kombineres gjerne med strandhugg og andre aktiviteter. Mange tilbyr turer til Oscarsborg Festning med innlagt lunsj eller middag på festningen. Det er også mulig å kombinere med andre teambuildingsaktiviteter som hinderløype og så videre. Øyene Steilene utenfor Nesodden er også populære mål for turer med RIB i Oslo. De fleste leverandørene kan skreddersy et opplegg som passer for akkurat dere.

Store grupper

Leverandørene av RIB-turer samarbeider med hverandre og kjører ofte store grupper sammen. Den totale kapasiteten i Oslofjorden er på flere hundre passasjerer på en tur, og du kan bestille av en leverandør. Det sier seg imidlertid selv at du må være tidlig ute med bestillingen dersom dere er en stor gruppe.

Sjekk flere muligheter om du vil ut på Oslofjorden.

Disse tilbyr events med RIB og searafting i Oslo og Akershus