Søk i Aktiv i Oslo

All Onboard

All Onboard jobber for å gi gode opplevelser til bedrifter, lag og foreninger. De skaper de perfekte opplevelsene for firmaarangementet når dere vil gjøre noe morsomt, spennende og få testet samarbeidet blant kollegaer!

Opplevelsene venter på dere

Historiene får dere på kjøpet

All Onboard tilbyr aktiviteter som fartsfylte ribturer, seilas med 40 fots båter og olabilrace. I tillegg har de et «Mobilt Escaperoom» og de tilbyr Ipadrace i byen.

All onboard opererer i hele landet, så her er det bare å ta kontakt uansett hvor dere befinner dere!

Firmaarrangement, Teambuilding og Kick off

All onboard tilbyr perfekte aktiviteter for Teambuilding og Kick off. Aktivitetene kan også kombineres med et vanlig firmaarrangement og julebord. Les videre for å se alle de spennende aktivitetene de kan tilby for å skape morsomme minner, bygge relasjon og jobbe sammen som team!

Mobilt Escaperoom: Deadline

Et morsomt konsept der dere sammen kan utføre et “Escaperoom” på 60 minutter hvor som helst! «Deadline» går ut på at dere kan bli med på en spennende etterforskning, her må alle sanser tas i bruk og alle hjerner settes i full beredskap for å knekke kodene, finne krypteringsnøkkelen og redde firmaet. En perfekt aktivitet for de som ønsker å teste samarbeidet og videreutvikle teamfølelsen med sine kollegaer og venner!

Cityrace

Sporlek med mini-pad. Innovativt, utfordrende og samlende. Løs oppgaver sammen med kolleger i en uformell og morsom innpakning. Vis dine kunder, kollegaer og samarbeids-partnere at dere henger med i tiden, hver gruppe har sin mini-iPad, med spesialdesignet App som viser vei!

Spillet er skreddersydd for hver enkelt kunde og dagen avsluttes med en premieutdeling.

Olabilløp

Bli med på en morsom og et litt nostalgisk møte med barndommen! Olabilrace er en aktivitet som engasjerer og vekker mange minner hos mange. Her er det utfordringer både for teoretikere og praktikere. Hvem lager en bil som holder alle løpene? Hvem designer den ”tøffeste” doningen?

Alle bilene skal delta i konkurranse i 2 ulike klasser:
– Raskeste bil og fører.
– «Pimp my Ride». Her blir den kuleste bilen kåret.

RIB

Searafting er en fartsfylt og morsom aktivitet som alltid slår like godt an! Det er også mulig for større grupper ved å kombinere aktivitet med f.eks seiling: Noen seiler mens andre kjører RIB, for så å bytte aktivitet.

Seiling

Searafting er en fartsfylt og morsom aktivitet som alltid slår like godt an! Det er også mulig for større grupper ved å kombinere aktivitet med f.eks seiling: Noen seiler mens andre kjører RIB, for så å bytte aktivitet.

All Onboard kan stille med mange identiske seilbåter på 40 fot. Alle får med seg en dyktig mentor som tar dere gjennom dagen. Det er også mulig å arrangere en regatta, noe som garantert skaper adrenalin og høy puls hos alle.

Andre aktiviteter

All onboard har også mange andre aktiviteter som passer for små og store grupper. Les mer om det på nettsidene deres.

Send melding til All Onboard

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.