Søk i Aktiv i Oslo

Svømmehall Oslo – finn din svømmehall

Leter du etter en svømmeball i Oslo eller et barnebasseng?

Det skulle ha vært mange flere bad, svømmehaller og utendørs badebassenger i Oslo og Akershus, det er sikkert. Men vi har da noen. Kanskje det er flere enn du tror!Vi håper å kunne hjelpe med å finne en svømmahall Oslo som passer for deg.

Lengre ned på denne siden finner du i alle svømmehaller Oslo og Akershus som er åpne for publikum. Med “åpne for publikum” mener vi mer eller mindre åpne. Noen steder må du løse medlemskort eller lingende for å kunne bade.

Oslobadene

De kommunale badene i Oslo – også kalt Oslobadene er:
Bøler bad, Frognerbadet, Furuset bad, Holmlia bad (tilrettelagt for bevegelseshemmede), Nordtvedt bad, Romsås bad, Sogn bad, Tøyenbadet og Vestkantbadet.

Bad og svømmehaller er populære hele året og tilbyr flotte aktiviteter for folk i alle aldre.

Friluftsbad i Oslo

Oslo har tre friluftsbad som er åpne for publikum, det er Frognerbadet (kun friluftsbad) og Tøyenbadet (både utendørs og innendørs) som vanligvis holder åpent 7 dager i uken om sommeren. Det tredje friluftsbadet i Oslo er i Gardeleiren. Bassenget er åpent for publikum til bestemte tider og har både 3-, 5-, 7-, og 10-meters stupetårn.

Diverse tilbud ved svømmehallene

Gjennom svømmehall Oslo har de ofte tilbud om massasje, aromaterapi og dessuten vanngymnastikk. Både Sogn og Lambertseter bad har tilbud om Wet Vest-trening. På Frognerbadet og på Tøyenbadet er det fasiliteter for stuping.

Andre fasiliteter på badene

Alle svømmehaller Oslo nedefor har solarier og mange har også forskjellige trimapparater og treningssenter i lokalene. På Bislet bad er det dessuten boblebad. Tøyenbadet har både innendørs- og utendørs vannrutsjebane og klatrevegg. Også på Frognerbadet er det vannsklie.

Bassengtemperatur

Ulike temperaturer du kan oppleve i en svømmhall Oslo.

Bøler bad 32° C. Sogn bad 30° C. Alle øvrige bad har 27-28° C.

Kurs og babysvømming

Mange steder i Oslo tilbys det svømmekurs for både voksne og barn, samt babysvømming er svært populære for barn under ett år.

Finn svømmekurs i Oslo og Akershus her >>

Finn tilbydere av babysvømming her >>