Søk i Aktiv i Oslo

Østfoldbadet

Stort komplett badeannlegg i Askim sentrum, tilbyr idrettsanlegg, klatrevegg, velværeavdeling og ungdomsavdeling med stupetårn og rutsjebaner.

For hele familien hele året

Uansett vær ute kan Østfoldbadet – midt i Askim sentrum – lokke med fasiliteter og hyggelige omgivelser hver dag i sommervarmt klima. Hele familien fra de minste babyer til oldeforeldre finner seg til rette i bassengene og det trivelige badelandet.

VG kåret i sin tid Østfoldbadet som landets beste badeland i Norge, og ble kronet med terningkast 6 med begrunnelsen «Attraksjoner av alle slag for store og små». Fortsatt er Østfoldbadet det eneste badelandet som har fått terningkast 6 av VG. Østfoldbadet ble i både 2016 og 2017 kåret til beste badeland av bransjeorganisasjonen Badelandene.no.

I Østfoldbadet er det rom for mye moro med stup, hopp, lek, svømming og aktiviteter i syv bassenger inne og massasjebadet på taket uansett vær. Ingenting slår den snøfylte terrasse med 38 0C i vannet og istapper i håret i vinternatten full av stjerner på himmelen.

Barnebursdager er populært. Kafeen har et stort og variert utvalg for en hver smak. Hver fredag i vinterhalvåret arrangerer de vanndiskotek fredag kveld fram til kl 22. Ta gjerne en dropin time i treningssenteret.

Gjør et avbrekk i hverdagen. Ta med hele familien og venner, og finn adspredelse, gode opplevelser og glede ved lek og mosjon i Askim.

Østfoldbadet ligger i gangavstand fra Askim stasjon med togavganger hver time fra og til Oslo. Østfoldbadet kan by på en stor, gratis p-plass i tre timer.

 

Østfoldbadet er et komplett, moderne fritidsbadeanlegg og illustrasjonen viser hvordan anlegget vil presentere seg med landets største utendørsbasseng fra sommeren 2019. Illustrasjon: Rodrigo Solis Aguilera

Send melding til Østfoldbadet

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.