Søk i Aktiv i Oslo

Treningssenter i Oslo og Akershus

Det er rundt 150 treningssentre i Oslo og omegn. I denne oversikten vil du finne de fleste, samt mye nyttig informasjon om hvilke treningsformer de tilbyr. Kanskje du søker etter et rent treningssenter Oslo som et rent helsestudio, med apparater, treningsmaskiner og frivekter? Vi håper du vil finne det du leter etter her, og ønsker deg lykke til med treningen.

Spinn, spark og strekk
Spinning er populært, og mange av treningssentrene tilbyr både spinning og andre former for trening i grupper. Kickboksing har blant annet inntatt treningssentrene, det samme har roklasser og forskjellige styrketimer hvor man trener i grupper. Disse treningsformene kommer ved siden av aerobic-klassene som fortsatt er populære. Nye former har dessuten kommet inn aerobic-salen, som avslapning og yoga, stretching, poweryoga eller dynamisk-yoga. I tillegg har pilates blitt veldig populært. Nedenfor finner du informasjon om treningssenter Oslo som tilbyr kampsport-trening og selvforsvar, og om hvor du kan spille squash og tennis.

Padel er en av verdens raskest voksende idretter. Du finner oversikt over hvor du skal spille padel i Oslo her.

Trening og velvære på ett sted
Mange treningssentre har tilbud om solarium, massasje , svømmebasseng og ulike velvære- og helsetilbud som akupunktur og aromaterapi. Let deg frem til et tilbud som passer for deg, så blir du både sunn og glad.

Trening for små barn, babyer og blivende mødre
En del treningssenter Oslo har tilbud om trening for gravide og barseltrening. Noen tilbyr trening der den lille babyen kan være med på, andre har ordninger med barnepass for babyer og barn. I det siste har det kommet flere tilbud hvor barna også kan være med og trene selv, med ulike former for minitrim.

Aldersgrenser på treningssentre
Vanlig aldersgrense for medlemsskap er 16 år på treningssentre, noen få har 18 årsgrense. Mange tillater imidlertid at du kan trene før du er 16 år, enten i følge med foreldre, eller med tillatelse av foreldre. Noen steder er det også egne opplegg for unge tenåringer innen for eksempel aerobic.